Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokapöydät Cubic & Block ruokaryhmä musta (1+6)

Cubic & Block ruokaryhmä musta (1+6)

Massiivista ja modernia!

Skandinaaviseen kotiin sopiva!

Käytännöllisellä lasikannella varusteltu musta Cubic-ruokapöytä on helppohoitoisuutta ja kestävyyttä arvostavan kuluttajan unelma. Vaikuttavan ruokapöydän runko sekä paksu pöydänkansi on valmistettu MDF-levystä ja maalatun kannen päällä on iskuja kestävä lasikansi. Komeuden kruunaavat tukevat jalat.

Moderni Block-ruokatuoli on yhdistelmä eleganttiin seurusteluun sopivaa linjakasta muotokieltä sekä juhlallisen ilmeen antavaa metallin hohdetta. Ruokatuolin täysin verhoillun istuinosan istuinmukavuus viimeistelee ruokailunautinnon. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Laadukkaan, pinnoitettua MDF-levyä olevan Cubic-ruokapöydän kannen vahvuus on lähes 6 cm, ja tukevat mattamaalatut jalat ovat 9 cm paksut. Tästä huolimatta pöytä on ilmavan ja siron näköinen, sillä sen muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja lasikannen näyttävyyteen. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle ja se on helppo sijoittaa niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta. Moderni ruokapöytä on lisäksi helppohoitoinen, sillä valkoinen lasikansi ei tarvitse muuta kuin säännöllisen pyyhkimisen.

Näyttävä Block-ruokatuolin kapeat metallijalat antavat juhlallisen fiiliksen arjen keskelle. Lisäksi tuolin musta väri antaa ruokailutilaan säväyksen tyylikkyyttä. Kauttaaltaan pehmeällä PU-nahalla verhoiltu ruokatuoli on helppohoitoinen valinta verhoilumateriaaliksi, ja kulutusta kestävä keinonahka tekee tuolista pitkäikäisen sekä turvallisen valinnan myös lapsiperheen ruokatuoliksi.

  • Leveys: 95 cm
  • Istuinpaikkojen määrä: 6
  • Korkeus: 77 cm
  • Pituus: 180 cm
  • Tuolin mitat: K92, L42,5, S49,5 cm
  • Ruokapöydän runko ja jalat ovat valkoiseksi mattamaalattua MDF-levyä. Kannen materiaali on valkoiseksi maalattua pinnoitettua MDF-levyä. Pöydässä on valkoinen iskunkestävä lasikansi. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin tukeva istuinrunko sekä jalat ovat materiaaliltaan kromattua terästä. Istuin- ja selkänojanpehmusteet ovat vaahtomuovia ja tuoli on verhoiltu kauttaaltaan pehmeällä PU-nahalla. Ruokatuoli toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Tuotenumero: MYY03554