Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Tuolit Contrast tuoli

Contrast tuoli

Tyyliä ja linjakkuutta ruokailutilaan!

Linjakas Contrast-ruokatuoli on yhdistelmä kodikkuutta huokuvaa ja kestävää massiivipuuta sekä lämpöä tuovaa ja laadukasta sisustuskangasta. Itse tuolin muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja massiivipuun luonnolliseen näyttävyyteen, joka muodostaa yhdessä esimerkiksi saman valmistajan Airisto-pöydän kanssa ajattoman kauniin ruokailuryhmän. Täysin verhoillun istuinosan istuinmukavuus sekä korkea selkänoja viimeistelevät ruokailunautinnon.

Istuinverhoilun voit valita laajasta kangasvalikoimasta oman mieltymyksen mukaan, ja tuolia on saatavana myös nahkaverhoilulla. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Pohjanmaan Kaluste tunnetaan tuotteidensa korkeasta laadusta ja tuotteet valmistetaan aina kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Valmistuksessa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepänperinteitä sekä uutta teknologiaa. Ruokatuoleissa materiaalina käytetään massiivikoivua tai tammea. Koivu on suomalaisille tuttu, se on kova sekä kestävä materiaali ja tammi puolestaan vielä kovempaa kuin koivu, joten massiivipuinen huonekalu on pitkäikäinen valinta. Euroopassa tehdyn tuolin valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat suurelta osin kierrätettävissä uusiokäyttöön.

Contrast-ruokatuoli on räätälöitävissä omaan sisustustyyliin sopivaksi. Voit valita verhoilumateriaalin sadoista kangas- tai nahkavaihtoehtoehdoista. Lisäksi voit valita tuolin massiivikoivuisten jalkojen puuvärin joko petsattuna tai maalattuna. Lisähintaan jalat on saatavana myös massiivitammisena joko öljyttynä, lakattuna tai mustaksi petsattuna. Ruokatuoliin on saatavana lisämaksusta irrallinen lisähuppu, tai tuolin voi tilata ilman kahvaa tai metallikahvalla, joka on kiinnitettynä päälle tai taakse. Lisätietoja räätälöintimahdollisuuksista löydät Aineistot-kohdan tuotekortista.

  • Leveys: 45 cm
  • Korkeus: 100 cm
  • Pituus: 53 cm
  • Syvyys: 53 cm
  • 2

  • Tuotenumero: 44500539