Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Tuolit Stressless® Toscana ruokapöytä

Stressless® Toscana ruokapöytä 175 cm, valkolaseerattu tammi

Taianomaista ruokailua!

Täydellisesti tasapainotettua ruokailumukavuutta!

Kuvittele taianomainen hetki pöydän ympärillä rakkaittesi kanssa. Hetki, jonka haluaisit kestävän ikuisesti. Uusissa Stressless® Dining -ruokapöydissä on toiminnallinen ja kaunis muotoilu – täydellinen sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin. Ovaalin muotoista mattalakattua Stressless® Toscana –ruokapöytää löytyy kolmella eri värivaihtoehdolla, kahdella eri jalkamallilla ja lisäksi pöytää voidaan pidentää jatkopalalla. Valitse vain itsellesi parhaiten sopiva yhdistelmä. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkolaseerattu tammipöytä on mattapintaiseksi lakattu ja jalat on valmistettu viilusta ja niissä on suorat reunat. Tammipöytää on saatavana myös luonnonvärisenä tai pyökkinä pähkinänväriseksi petsattuna. Pöydän mitoissa saattaa esiintyä enintään 3 cm:n vaihteluita, koska tuote valmistetaan käsin.

Koska puu on luonnonmateriaali, väri ja ulkonäkö voivat siis vaihdella hieman. Se tarkoittaa, että jokainen osa on peräisin puun eri kohdasta tai eri puista. Joidenkin puulaatujen väri muuttuu myös käyttöönoton jälkeen. Prosessi käynnistyy auringonvalon vaikutuksesta eli mitä enemmän auringonvaloa, sitä enemmän väri muuttuu.

  • Leveys: 95 cm
  • Korkeus: 73 cm
  • Pituus: 175 cm
  • Takuu: Yleinen takuu on 2 vuotta. Lisäksi 10 vuoden kansainvälinen takuu sisäosan mekaanisille osille. Voimassa ostopäivästä. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa stressless.com tai stressless-world.com kun ostosta kulunut korkeintaan puoli vuotta
  • Tuotenumero: 148464