Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Säilytyskalusteet Alta 2,5-istuttava sohva

Alta 2,5-istuttava sohva

Alta 2,5-istuttava sohva muotoutuu moneksi!

  • Käännettävät selkätyynyt
  • Korkeat jalat helpottavat siivousta
  • Saatavana myös niskatyynyillä (vain myymälöistä)
  • Koko 178x80x80 cm, värit harmaa, musta ja sininen

Alta 2,5-istuttavan sohvan tunnistaa viistetystä sekä suoralinjaisesta käsinojasta. Lisäksi sohvassa on käännettävät selkätyynyt, joissa toisella puolella on trendikäs sekä moderni vaakaviisto sisäänveto ja selkätyynyn toinen puoli on taas napitettu retrohenkisesti kahdella isolla napilla. Toimitetaan puisilla, vaaleilla kartiojaloilla.

Sohvan kokonaisilme on kevyt ja ilmava matalan rungon sekä korkeiden jalkojen ansiosta, ja voit viimeistellä sohvasi myös mukavalla niskatyynyllä. Myös väri- ja jalkavaihtoehtoja löytyy muutamia.

Kahden ja puolen istuttava Alta-sohva on klassinen ja ihanteellinen valinta pienempiin tiloihin, yksinasuville tai pariskunnille. Lisäksi kahdesta sohvasta voi yhdistää helposti vaikka sohvaryhmän. Retrohenkisen sohvan muotokielessä on ripaus modernia twistiä, joka tuo ajatonta ilmettä kotiin. Pehmeä kangasverhoilu on miellyttävän tuntuista ja kankaiden kaikki värivaihtoehdot ovat skandinaaviseen sisustukseen helposti yhdistettävissä. Korkeat sekä alaspäin kapenevat Whitewash-kartiojalat ja kapeat käsinojat tekevät lisäksi sohvasta siron sekä kepeän näköisen. Jalkojen kiinnitys tapahtuu vaihtoehtoisesti joko suoraan käsinojan tai sohvan rungon alle.

Keveydestä huolimatta sohva on rakenteeltaan tukeva. Sohvan runko on valmistettu massiivipuusta, kestävästä vanerista sekä kalustelevystä, ja istuimissa on käytetty Zig Zag –jousitusta. Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja ja pehmusteena on käytetty hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovia sekä vanukerrosta lisäämässä istumisen mukavuutta. Selkänojatyynyissä on pehmusteena vaahtomuovi- sekä silikonirouheseos.

Alta-sohvasarjasta löydät mm. 2- ja 3-istuttavat sohvat, kulmasohvat sekä divaanisohvan. Katso kaikki Alta-sohvat tästä

  • Rungon materiaali:

    Tukeva runko on valmistettu massiivipuusta, kestävästä vanerista ja kalustelevystä. Sohvassa on Zig Zag –jousitus. Istuinpehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys HR 30 kg/m3), jonka päällä on miellyttävän pehmeä vanupäällinen. Selkänojatyynyjen pehmusteet ovat 80% vaahtomuovirouhetta ja 20% silikonirouhetta. Viistetty ja suoralinjainen käsinoja (13 cm). Sohvassa on Whitewash-kartiojalat, mutta saatavana on myös muutama muu vaihtoehto.

  • Sohva on verhoiltu Soro-sisustuskankaalla ja sohvan selkätyynyt ovat käännettävät (sisäänveto vs. napitus). Värivaihtoehtoina on saatavana sininen, harmaa tai musta. Lisätietoa verhoilusta saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: muokattava-MYY04461-MYY04463-MYY04462