Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Säilytyskalusteet Helsingborg vitriini

Helsingborg vitriini

Helsingborg-vitriini on ulkomuodoltaan moderni, arvokas ja rauhallinen ja se sopiikin mainiosti mihin tahansa kodin huoneeseen. Tyylikäs, mattamustaksi maalattu runko tuo särmää sisustukseen, kun taas valkoisella rungolla oleskelutilan ilme kevenee mukavasti.

Vitriinin ovien puuosat ovat helppohoitoista, lakattua massiivitammilamellia. Vaihtelemalla laatikoiden ja ovien määrää tilausvaiheessa, voit räätälöidä vitriinin vastamaan juuri omia tarpeitasi.

Helsingborg-vitriinin saat helposti kotiin valmiiksi kasattuna: Kiinnitä jalat ja aseta hyllyt paikoilleen ja vitriini on käyttövalmis.

  • Valmiiksi kasattu: vain jalat ja hyllyt paikoilleen
  • Mattamusta tai maalattu valkoinen MDF-runko
  • Etusarjat ylellistä ja helppohoitoista massiivitammea
  • Push open -ovet ja -laatikot
  • Laadukkaat kiskot ja saranat
  • Puiset laatikot piilokiskoilla

Virumaan valmistamat Helsingborg Tammi-sarjan kalusteet ovat taatusti kestäviä ja laadukkaita. Kaunis Helsingborg-vitriini tuo huoneeseen rauhallista ja arvokasta ilmettä. Voit valita mattamustan tai mattamaalatun valkoisen rungon sisustuksesi mukaan ja räätälöidä myös ovien ja laatikoiden määrää tarpeisiisi sopiviksi. Mikä parasta, saat tuotteen kotiisi valmiiksi koottuna. Kiinnität itse vain jalat ja laitat hyllyt paikoilleen.

Helsingborg-vitriinin ominaisuudet: Leveys 81 cm, syvyys 39 cm, korkeus 149 cm.

Ovet ja laatikoiden etusarjat ylellistä, lakattua massiivitammea. Valittavissa mattamusta tai -valkoinen MDF-runko. Ovissa ja laatikoissa push open -mekanismi. 12 cm metallijalat valkoisena tai mustana. Valmiiksi kasattu tuote.

Hanki tyylikäs Helsingborg-vitriini Maskun verkkokaupasta tai poikkea lähimpään Maskun myymäläämme. Autamme mielellämme uuden kalusteen valinnassa. Saat tuotteesi kätevästi kotiin kuljetettuna ja maksun voit hoitaa joustavasti erissä

  • Tuotenumero: muokattava-157008-154256

Voisit kiinnostua myös näistä

Saman sarjan tuotteet