Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Säilytyskalusteet TV-tasot Terho taso (1 laatikko + 2 ovea)

Terho taso (1 laatikko + 2 ovea)

Kotimaisen Rintaluoman valmistama harmaakantinen ja valkorunkoinen taso 2 ovella ja yhdellä vedettävällä laatikolla. Laatikko liikkuu urassaan metallikiskoilla, vetimet ovat kannen sävyyn sopivat metalliharmaat. Kaapit ja laatikko kätkevät sisäänsä hyvin säilytystilaa. Kalustelevystä valmistettu mattavalkoinen taso on yksinkertaisen tyylikäs lisä sisustukseen ja oiva tavaroiden säilytykseen.

Lisätietoja tämän kotimaisen tuotteen valmistuksesta ja ekologisuudesta saat sivun alaosasta.

Rintaluoma on suunnitellut ja valmistanut Maskulle huonekaluja Teuvalla sijaitsevassa tehtaassaan jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. 1972 perustettu perheyritys valmistaa suomalaiseen kotiin sopivat huonekalut osittaisella aurinkoenergialla tuotetulla sähköllä ja tehdas on sitoutunut lisäämään itse tuotettua uusiutuvaa energiaa sitä mukaa kuin tarve kasvaa.

Tehtaan katolla sijaitsevien satojen aurinkopaneelien keräämällä energiamäärällä valmistetaan tuhansia huonekaluja. Kalusteissa puun osuus on jopa 90%, josta Rintaluoman omistajaperheen metsien kasvu kattaa lähes kokonaan huonekaluihin käytetyn puumateriaalin. Uudet Terho-huonekalusarjojen tuotteet ovat puumateriaaleiltaan täysin kompensoituja, mikä on erittäin merkittävää hiilinielujen säilymisen kannalta.

Suosimalla kotimaisia Taimi ja Terho -kalusteita sinäkin olet mukana ilmastonmuutoksen torjunnassa.

  • Leveys: 180 cm
  • Korkeus: 51 cm
  • Syvyys: 35 cm
  • Tuotenumero: 162050