Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Säilytyskalusteet Vitriinit Indiq tuoli (978111) ruskea

Indiq tuoli ruskea

Kuin pieni pala Aasiaa!

Upea, massiivinen Indiq-ruokatuoli on tehty akaasiapuusta, joka on tiheäsyinen ja hyvin painava sekä kestävä kovapuu. Jokainen ruokatuoli on yksilöllisesti käsityönä valmistettu ja elävän puun ominaisuuksia korostaen, joten kahta samanlaista tuolia ei ole. Ruokatuoli on viimeistelty lisäksi tyylikkäillä takorautaisilla koristeilla sekä selkänojan metalliverkolla. Tuoli yhdessä saman valmistajan Acazia-pöydän kanssa muodostavat näyttävän sekä kestävän ruokailuryhmän. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Thomart Oy vähittäiskauppaa palveleva tukkuliike, joka on tehnyt vastuullista maahantuontia jo vuodesta 1978. Toiminnassaan he kantavat vastuuta huonekalujen eettisestä ja ekologisesta kestävyydestä, ja lisäksi kalusteiden materiaaleissa suositaan esimerkiksi kierrätettyjä materiaaleja. Huonekalut valmistetaan pääosin käsityönä ja siksi niissä saattaa esiintyä pieniä eroavaisuuksia. Kaikki Acazia-kalusteissa käytetty puu tuotetaan Intian valtion valvomilla viljelmillä, eikä puun käyttö huonekaluissa siten vaaranna sademetsiä tai luonnon ekologista tasapainoa.

Akaasia on trooppisten ja subtrooppisten alueiden ikivanha tradiotinaalinen käyttöpuu, joka kestää kovaa kulutusta. Käsintehdyn Acazia-ruokatuolin ominaisuuksiin kuuluu pintojen epätasaisuudet, ja tuotteissa voi olla pieniä mittaeroja sekä pintavirheitä kuten koloja ja pieniä halkeamia. Lisäksi Acazia-tuotteiden pintakäsittely on monitasoinen yhdistelmä petsiä, vahaa sekä lakkaa. Täysin käsityönä tehty pintakäsittely tehdään elävän puun ominaisuuksia korostaen, ja näin pinnasta saadaan myös yksilöllinen. Ruokatuolia on saatavana ruskeana tai valkoisena, harmaalla istuinkannella.

  • Leveys: 46 cm
  • Korkeus: 100 cm
  • Pituus: 48 cm
  • Syvyys: 52 cm
  • Istuinkorkeus: 45 cm
  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: 26400453