Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Sisustus Koristetyynyt ja tyynynpäälliset Tyynynpäälliset

Tyynynpäälliset kodin sisustukseen 

Haluaisitko silloin tällöin päivittää kotisi sisustusta ja värimaailmaa? Tyynynpäälliset ovat mahtava tapa luoda kodin ilmeeseen uutta särmää. Tyynynpäällisten sävy esimerkiksi olohuoneessa vaikuttaa yllättävänkin paljon sisustuksen tunnelmaan. Tyynynpäällisten avulla voit tuoda erilaisia väriyhdistelmiä huoneeseen. 

Myös vuodenaikojen vaihtelu on mukava huomioida kodin sisustuksessa ja tyynynpäällisiä päivittämällä saatkin luotua uutta tunnelmaa edullisesti. Esimerkiksi syksyllä ruskeat tai oranssit tyynynpäälliset ovat kauniit ja talvella taas vaaleat tyynynpäälliset tuovat rauhallista harmoniaa sisustukseen. Kesä ja kevät sen sijaan ovat väreillä leikittelyä varten. 

Vaihtele rohkeasti erilaisia tyylejä ja kuoseja sesonkien mukaan. Voit kokeilla pehmeitä materiaaleja, räikeitä kuviointeja ja pörröisiä pintoja. Tilaa edulliset tyynynpäälliset Maskun verkkokaupasta ja uudista kotisi sisustusta vaivattomasti! 

Tyylikkäät tyynynpäälliset edullisesti netistä

Tyynynpäällisillä saat helposti vaihdettua kodin sisustustyyliä edullisesti. Vaihdettavat tyynynpäälliset on helppo pestä aina tarvittaessa ja vaihtaa uusiin. Tyynynpäällisiä on saatavissa erikokoisina. Uusia tyynynpäällisiä ostaessa kannattaakin varmistaa, että koko on juuri oikea sinun sisustustyynyillesi. 

Tyynynpäällisiä on saatavilla myös useissa erilaisissa kuoseissa ja tyyleissä. Voit valita esimerkiksi vaaleat tyynynpäälliset, värikkäät tyynynpäälliset tai hapsuilla varustetut tyynynpäälliset. Lisäksi tyynynpäällisten valmistusmateriaalit vaihtelevat. Pehmeä sametti tuntuu erilaiselta ihoa vasten kuin esimerkiksi puuvilla. Maskun lukuisista vaihtoehdoista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. 

Tyynynpäälliset kannattaa valita kodin muuta sisustusta mukaillen. Jos huoneesta löytyy joitakin aksenttivärejä, kannattaa niitä valita myös sisustustyynyihin. Tyynynpäälliset ovat helppo tapa tuoda uusia sävyjä sisustukseen. Tutustu Maskun laajaan valikoimaan ja löydä kauniit tyynynpäälliset omaankin kotiisi aina edulliseen hintaan!  

 

Tyynynpäälliset