Etusivu / Huoneet / Sisustus / Matot

Matot

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Matot kaikkiin kodin tiloihin

Kaunis matto tekee kodin. Matto luo värillään ja kuvioinnillaan tilaan viimeistellyn ilmeen. Laadukas materiaali ja hyvin valittu väri tai design sitovat yhteen huoneen eri elementit. Sisustusta on myös helppo muuttaa ja muokata uudella matolla, vaihtelu piristää ja puhaltaa tilaan uutta henkeä. Ylellisestä materiaalista valmistettu tyylikäs matto luo viihtyvyyttä kotiin. Rentoudut helpommin, kun huoneessasi on tunnelmaan sopiva, miellyttävästä materiaalista valmistettu matto. 

Oletko pohtinut sopisiko huoneeseen paremmin pyöreä matto vai perinteisempi malli? Pyöreät matot tuovat muodoillaan tilaan levollista tunnelmaa ja sopivat esimerkiksi ruokapöydän tai nojatuolin alle. Käytävälle puolestaan sopii kapea eteismatto. Maskun valikoima mahdollistaa tyylikkäät matot kodin jokaiseen huoneeseen. 

Oikea matto voi olla ratkaiseva tekijä sisustuksen yleisilmeen kannalta. Laadukkaasta materiaalista valmistettu matto antaa tilalle viimeisen silauksen. Mittaa tilasi avoimeksi jäävä lattiapinta sopivan kokoisen maton löytämiseksi. Suurikokoinen matto peittää lattiapintojen virheet ja kulumat. Huonekalujen tai avoimen lattiatilan kokoon suhteutetut matot puolestaan kiinnittävät katseen ja luovat lämpöä ja tunnelmaa.

Kaunis matto luo värillään ja kuvioinnillaan tilaan viimeistellyn ilmeen

Laadukas materiaali ja hyvin valittu väri tai design sitovat yhteen huoneen eri elementit. Sisustusta on myös helppo muuttaa ja muokata uudella matolla, vaihtelu piristää ja puhaltaa tilaan uutta henkeä. Ylellisestä materiaalista valmistettu tyylikäs matto luo viihtyvyyttä kotiin. Rentoudut helpommin, kun huoneessasi on tunnelmaan sopiva, miellyttävästä materiaalista valmistettu matto. Katso koko valikoimamme Maskun Kalustetalon verkkokaupasta ja tilaa kotisi matot netistä.

Miten valitsen kotiini sopivimman maton?

Oikea matto voi olla ratkaiseva tekijä sisustuksen yleisilmeen kannalta. Laadukkaasta materiaalista valmistettu matto antaa tilalle viimeisen silauksen. Mittaa tilasi avoimeksi jäävä lattiapinta sopivan kokoisen maton löytämiseksi. Suurikokoinen matto peittää lattiapintojen virheet ja kulumat. Huonekalujen tai avoimen lattiatilan kokoon suhteutetut matot puolestaan kiinnittävät katseen ja luovat lämpöä ja tunnelmaa. Lampaantaljat ja pienet matot toimivat oivallisesti esimerkiksi sivupöytien, nojatuolien tai vaikkapa eteistilojen kanssa yhdistettyinä. Maskun Kalustetalosta löydät kotiisi sopivat matot. Tutustu valikoimaamme oman kotisi rauhassa ja tilaa matot netistä!

Mikä mattomalli sopii kotiini?

Mattoja löytyy nykyisin monessa mallissa ja kuosissa. Pyöreä matto on suosittu valinta makuuhuoneen mattona, nojatuolin tai ruokapöydän alla sekä pienemmissä huoneissa. Pyöreä muoto tuo tilaan harmonista ilmettä. Toisaalta perinteisempi mattomalli koristaa kookkaaita tiloja, kuten olohuonetta kauniisti. Käytävätilaan taas sopii parhaiten kapea eteismatto. Maton tehtävänä on suojata lattiaa elämän jäljiltä, mutta myös tuoda kaivattua tunnelmaa sisustukseen. Maskun valikoimasta löydät kodin jokaiseen huoneeseen tyylikkäät matot. Materiaalivaihtoehtoja ja värejä on lukuisia erilaisia!

Tilaa edullisesti matot netistä Maskun verkkokaupasta

Maton värillä ja designilla on väliä. Rossini on lyhytnukkainen ja helppohoitoinen matto, jonka murrettu värimaailma yhdessä luonnollisten sävyjen kanssa tuo lämpöä kotisi tiloihin. Valittavana kaksi eri värivaihtoehtoa, sekä luonnollisen ruskeansävyinen itämainen design. Materiaaleina Frz-nylon ja kierretty polyesterilanka.


Upeat Lyon-matot tuovat geometrisia muotoja kodin kaikkiin tiloihin. Valittavana useita eri malleja perinteisistä raidoista vinoneliöihin. Väripaletissa luonnolliset mustan, harmaan ja beigen sävyt. Materiaali helppohoitoinen Maclon-polypropyleeni. Useita eri kokovaihtoehtoja. Juuttimainen Dawn Foam on valmistettu helppohoitoisesta Heat-Set-polypropyleenista. Useita kokoja ja kauniita, luonnollisia värivaihtoehtoja. Tilaa matot netistä tänään!