Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit 2- ja 3-istuttavat Bethy kalusto (3+2) Tivoli-kangas

Bethy kalusto (3+2) Tivoli-kangas

Käsityönä valmistettu!

Siro vintage-henkinen Bethy-sohvakalusto tuo kodikkuutta että ryhdikkyyttä olohuoneeseen. Kahden ja kolmen hengen sohvien korkeat selkänojat antavat tukea selälle ja tekevät sohvista jämäkät istua. Kapeat käsinojat ja sirot jalat antavat kuitenkin ilmeelle ilmavuutta, ja puiset jalat viimeistelevät pehmeän ja kotoisan ulkomuodon.

Sohvista voit räätälöidä itsellesi mieleisen useista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Lisäksi värivaihtoehtoja on monia. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Käsityönä tehty Pohjanmaan Kalusteen valmistama sohva on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista. Runko on massiivipuuta ja istuinrungossa on käytetty perinteikkäitä loviliitoksia. Käsinojien tukevat kiertojäykät kotelorakenteet varmistavat sen, että runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen. Testatulle massiivipuurungolle valmistaja myöntää 20 vuoden takuun.

Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja ja pehmusteena on käytetty hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovia (tiheys HR 35kg/m3 / kovuus 150N). Korkeaselkäisen sohvan selän rakenne on suunniteltu mukavuutta ja ergonomiaa ajatellen, istuinosa on napakka ja istuinmukavuus on jämäkkä (hard), mutta silti miellyttävä istua. No-zag –istuinjousia on aina vähintään neljä per istumapaikka. Jalkojen värejä löytyy muutama vaihtoehto. Lisävarusteena sohvaan on mahdollista saada myös efektitikkaus.

Bethy-tuoteperheeseen kuuluu: 2-istuttava sohva 3-istuttava sohva Nojatuoli Rahi

Lisätietoja kokoonpanoista ja räätälöintimahdollisuuksista löydät Aineistot-kohdan tuotekortista.

 • Leveys: 181 cm
 • Leveys: 131cm
 • 2-istuttava: L131, S84, K102 cm
 • 3-istuttava: L181, S84, K102cm
 • Rungon materiaali:

  Istuinrungoissa käytetään perinteikkäitä loviliitoksia ja istuinjousia on aina vähintään neljä per istuinpaikka. Selän rakenne suunnitellaan aina mukavuutta ja ergonomiaa unohtamatta. Käsinojien tukevat kiertojäykät kotelorakenteet varmistavat sen, että runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen. Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja.

 • Pohjanmaan® käyttää sohvakalusteissaan vain parhaimpia verhoilukäyttöön tarkoitettuja kankaita. Kaikki Pohjanmaan® verhoilukankaat on valmistettu ja testattu käyttö- ja lujuusominaisuuksiensa osalta kansainvälisten EN ISO -standardien mukaisesti. Kaikille kankaille on myös tehty savuke- eli syttymistesti (EN 1021-1: 1993).

  Tivoli-sekoitekankaan hankauskesto eli martindale-luku on 50 000 kierrosta (kovaan käyttöön).

  Verhoilun voit valita useista verhoiluvaihtoehdoista, ja sohvaa on saatavana myös nahkaisena. Lisätietoa muista verhoiluvaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

 • Tuotenumero: MYY03519