Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit 2- ja 3-istuttavat Infinity 4-istuttava sohva

Infinity 4-istuttava sohva

Sukella sametin pehmeyteen!

Uutuussarjan, Infinity-sohvan, kauniisti hohtava pinta tuo olohuoneeseen ylellisyyttä ja sametilla verhoiltu sohva on myös näyttävä ilmestys. Neljän istuttavan sohvan houkuttelevaa kutsua ei myöskään voi vastustaa ja sen syleilyyn onkin mukava uppoutua katsomaan vaikka elokuvia. Istuimissa on ylellinen Cloud-järjestelmä, jossa pussijousituksen päälle on lisätty höyhentäyte. Tällä yhdistelmällä on saatu aikaan maksimaalinen istuinmukavuus.

Ohessa on alkaen-hinta annetulla samettiverhoilulla. Voit valita verhoilun myös muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Samettisen pehmeän, Heikki Toropaisen suunnitteleman, sohvasarjan rungon materiaalina on käytetty massiivipuuta ja kestävää vaneria. Istuinpehmusteissa on käytetty pitkäkestoista, vaativaan käyttöön tarkoitettua pussijousitettua HR35-kylmävaahtomuovia, jossa yhdistyy niin pintapehmeys kuin kantavuus, ja joka saa istuimet pysymään mukavana sekä ryhdikkäänä. Lisäksi sadat itsenäiset jouset antavat tuen juuri siihen kohtaan jossa sitä eniten tarvitaan. Istuimet ovat kerrosrakenteiset niin että pohjalla on pocket-jousitus, jonka päällä on erillisessä pussissa vaahtomuovirouheen kanssa sekoitettu höyhentäyte. Sohvan mukana tulee lisäksi neljä isoa höyhen-vaahtomuovirouhesekoitteella täytettyä koristetyynyä (70 x 75 cm). Sohvan jalat ovat peitossa, joten sohva antaa itsestään ”leijuvan mielikuvan”.

Ympäriverhoiltujen ja käännettävissä olevien selkänojatyynyjen pehmusteet ovat silikonisoitua polyesterikuitua, ja niin selkä- kuin istuintyynyjen verhoillut päälliset ovat irrotettavissa. Verhoiluna käytetty samettikangas on varsin kestävä, koska nukka lisää kankaan paksuutta ja näin kankaan varsinainen rakenne ei pääse kulumaan puhki. Tyypillistä kuitenkin on, että toistuvasti paineen alla oleville alueille, kuten istuinosiin ja käsinojiin, saattaa ajan kuluessa jäädä tummemmat painaumajäljet. Se kuitenkin elävöittää kankaan pintaa ja antaa elegantin, ajan patinoiman ilmeen sohvalle.

  • Leveys: 324 cm
  • Korkeus: 81 cm
  • Syvyys: 120 cm
  • Runko on tukeva massiivipuuta ja kestävää vaneria. Istuimissa on pocket-jousitus ja pehmusteena kylmävaahtomuovia (tiheys 35 kg/m3 ja kovuus 110N). Selkänojatyynyt ovat kanavoitu ja täytteenä on silikonisoitu polyesterikuitu. Käsinojapehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys 25-30 kg/m3). Koristetyynyjen täytteenä on vaahtomuovirouheen kanssa sekoitettu höyhentäyte.

  • Juke-samettikangas: 100% polyesteri Hankauskesto (martindale): 100 000 kierrosta (kovaan käyttöön) Valonkesto: 4-5 (hyvästä värin kestosta erittäin hyvään) Pilling-luku: 5 (paras)

    Istuin- ja selkätyynyjen päälliset ovat ympäriverhoillut ja käännettävissä sekä irrotettavissa. Juke-kankaassa on kemiallinen pesu. Verhoilun voit valita myös useista muista verhoiluvaihtoehdoista, ja sohvaa on saatavana myös nahkaisena. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Takuu: 2 vuotta
  • Jousien takuu: 7 vuotta
  • Tuotenumero: muokattava-161228-154541-154541-154541