Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit 2- ja 3-istuttavat Dallas sohvakalusto 3+2

Dallas sohvakalusto 3+2

Dallas-sohvasarja muotoutuu moneksi!

  • Käännettävät selkätyynyt
  • Korkeat jalat helpottavat siivousta
  • Saatavana myös niskatyynyillä (vain myymälöistä)
  • 3-istuttavan sohvan koko 222 x 80 x 80 cm ja 2-istuttavan 145 x 80 x 80 cm
  • Värit harmaa, musta ja sininen

Dallas-sohvassa katse kiinnittyy ensimmäisenä sen suoralinjaisiin ja kantikkaisiin käsinojiin. Sohvassa on lisäksi käännettävät selkätyynyt, joissa toisella puolella on trendikäs sekä moderni vaakaviisto sisäänveto ja selkätyynyn toinen puoli on taas napitettu retrohenkisesti kahdella isolla napilla. Toimitetaan 25 mm mustilla sylinterijaloilla.

Sohvan kokonaisilme on kevyt ja ilmava matalan rungon sekä korkeiden jalkojen ansiosta, ja voit viimeistellä sohvan myös mukavalla niskatyynyllä. Myös väri- ja jalkavaihtoehtoja löytyy muutamia.

Dallas-sohva on ihanteellinen valinta suurempiin tiloihin ja isommalle perheelle. Lisäksi se on helppo sijoittaa niin huoneen kulmaan kuin vaikka keskelle huonetta, sillä sen kätisyyden voi valita tilausvaiheessa omaan tilaan sopivaksi. Retrohenkisen sohvan muotokielessä on ripaus modernia twistiä, joka tuo ajatonta ilmettä kotiin. Pehmeä kangasverhoilu on miellyttävän tuntuista ja kankaiden kaikki värivaihtoehdot ovat skandinaaviseen sisustukseen helposti yhdistettävissä. Korkeat ja mustat sylinterijalat sekä kapeat käsinojat tekevät lisäksi sohvasta siron sekä kepeän näköisen. Jalkojen kiinnitys tapahtuu vaihtoehtoisesti joko suoraan käsinojan tai sohvan rungon alle.

Keveydestä huolimatta sohva on rakenteeltaan tukeva. Sohvan runko on valmistettu massiivipuusta, kestävästä vanerista sekä kalustelevystä, ja istuimissa on käytetty Zig Zag –jousitusta. Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja ja pehmusteena on käytetty hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovia sekä vanukerrosta lisäämässä istumisen mukavuutta. Selkänojatyynyissä on pehmusteena vaahtomuovi- sekä silikonirouheseos.

  • Tuotenumero: muokattava-MYY04458-MYY04459-MYY04460