Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit 2- ja 3-istuttavat Espa 3-istuttava sohva maxi

Espa 3-istuttava sohva 252 x 97 cm maxi

Kotimainen sohva nimeä myöten!

Kauhavalla valmistettavan Helsinki-sarjan mallit on suunniteltu sointumaan sekä moderniin että retro-henkiseen sisustukseen. Espa on muodoltaan hyvin klassinen ja siinä on hieman korkeammat, ulospäin suuntautuvat käsinojat. Sohva on ilmava, siro ja sen istuinmukavuus on hyvä. Lisämaksusta siihen on saatavana koriste- ja putkityynyt.

Sohvasta voit räätälöidä itsellesi mieleisen useista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Lisäksi värivaihtoehtoja on muutamia. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi. Kuvan sohva on verhoiltu beigellä Lino-kankaalla.

Kotimainen Helsinki-sarja on laajentunut moduulimallistoksi ja päivitettyjen materiaaliratkaisujen ansiosta se on entistä laajempi ja laadukkaampi. Sarjan Lintsi-, Espa- ja Hietsu-sohvat ovat muodoltaan, väritykseltään ja verhoilultaan useimpiin koteihin sopivia, ja ne sopivat myös kaikille jotka haluavat vaihtelua raskaan näköisiin kalusteisiin tai vaikka sohvan 1950-luvun henkeen sopivaksi. Sarjan kaikki kangas- tai nahkapäällysteiset sohvat ovat kiintoverhoiltuja. Malliston tuotteille myönnetään 20 vuoden runkotakuu.

Kaikilla UNICO -tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlipputunnus, joka kertoo korkeasta kotimaisuusasteesta ja osaltaan myös laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskunta-vastuullisuudesta. Unico Finland Oy tekee yhteistyötä myös Allergia- ja Astmaliitto ry:n kanssa. Tuotteiden materiaalit ovat huolella valittuja ja testattuja. Sarjan esimerkkikokonaisuudet:

2-istuttava (212 cm) 3-istuttava (232 cm) 3-istuttava maxi (252 cm)

  • Sohvassa on Kerto® -puu / vaneri / massiivipuurunko. Istuimissa on no-zag –jousitus. Räätälöitävät istuinpehmusteet ovat HR35 kylmävaahtoa, höyhentä ja kuituvanua. Räätälöitävät selkäpehmusteet ovat höyhentä ja kuituvanutyynyä. Käsinojatyynyjen pehmusteena on E23 kuituvanu. Useita jalkavaihtoehtoja.

  • Verhoilun voit valita useista verhoiluvaihtoehdoista, ja sohvaa on saatavana myös nahkaisena. Lisätietoa muista verhoiluvaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Massiivipuurungolle on myönnetty 20 vuoden takuu. Jousille on myönnetty 10 vuoden takuu.

  • Tuotenumero: muokattava-140162-140163-140164