Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Paris 3-istuttava sohva

Paris 3-istuttava sohva

Tuulahdus skandinaavista ilmettä kotiisi!

Lyran valmistama moderni Paris-sohva tarjoaa skandinaavista tyylikkyyttä ja viimeisteltyä designia olohuoneeseen. Sohvassa on pehmeä skandinaavinen muotokieli ja kapea käsinoja tekee sohvasta siron sekä kepeän. Pehmeästi kaareutuvat käsinojat on viimeistelty tyylikkäillä tereillä ja korkeiden jalkojen ansiosta sohva on ilmavan näköinen ja helposti imuroitava alta.

Voit räätälöidä sohvasta itsellesi mieleisen lukuisista kangasvaihtoehdoista tai muutamista nahkavaihtoehdoista. Myös värejä löytyy useita. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi. Tämä tuote laadukkaalla Norby-kankaalla.

Paris sohvasta on saatavissa monta erilaista kokoonpanoa 1-istuttavasta nojatuolista isoon kulmasohvaan saakka. Sirot pohjoismaiset muodot, pelkistetty tyyli ja hillitty sävymaailma tuovat luonnonmukaisen ilmeen ja hoikat jalat luovat keveää eleganssia. Paris sohvassa on tukeva puurunko ja miellyttävä, kimmoisa istuintäyte. Nozag-jousitus ja muotonsa hyvin säilyttävät polyuretaanivaahtoistuimet takaavatkin hyvän istuttavuuden. Lisäksi sohvassa on irrotettavat ja käännettävät selkä- ja istuintyynyt ja lisävarusteena on mahdollista tilata ylimääräiset tyynyt.

  • Leveys: 206 cm
  • Korkeus: 88 cm
  • Syvyys: 90 cm
  • Tuotenumero: 147197