Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Liseberg 3-istuttava sohva (nahka)

Liseberg 3-istuttava sohva

Ripaus uusinta kansainvälistä designia!

Olohuoneen sisustuksessa suositaan nyt myös moderneja ja taipuisia muotoja. Tanskalaisen Hjort Knudsenin suunnittelema Liseberg-sohva edustaa tanskalaista designia ja laatua. Sohvassa yhdistyvät maailmankuulu istuttavuus, korkealuokkaiset materiaalit ja pohjoismainen minimalistinen muotokieli. Verkkokaupasta on tilattavana kuvan vaalea beige kokonaisuus laadukkaalla sekä pehmeällä nahkaverhoilulla ja tummilla pähkinän värisillä puuosilla. Sohvasta voit räätälöidä itsellesi mieleisen myös useista muista eri nahka- ja kangasvaihtoehdoista. Lisäksi puuosien värivaihtoehtoja on useita. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi. Ohessa on alkaen-hinta annetulla verhoilulla ja jaloilla.

  • Leveys: 226 cm
  • Korkeus: 81 cm
  • Syvyys: 93 cm
  • Rungon materiaalit: Tukeva puurunko ja kestävä vaneri. Istuinpehmusteet ovat muotoon leikattua HR35-kylmävaahtomuovia (tiheys 65kg/m3 / kovuus 62N) ja päällä HR32-kylmävaahtomuovi. Istuimissa on laadukkaat pussijouset. Selkänojatyynyjen pehmusteet ovat muotoon leikattua HR26-kylmävaahtomuovia (tiheys 26kg/m3 / kovuus 18N) ja pinnalla on normaali vaahtomuovi (18 kg). Sohvan käsinojissa on käytetty taivutevaneria ja puuosien värivaihtoehtoja on useita. Jalkavaihtoehtoja on muutamia ja värejä useita.
  • Sohvasta voit räätälöidä itsellesi mieleisen myös useista muista eri nahka ja kangasvaihtoehdoista. Lisäksi puuosien värivaihtoehtoja on useita. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Tuotenumero: 142613