Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Paris avokulmasohva

Paris avokulmasohva

Tuulahdus skandinaavista ilmettä kotiisi!

Paris-sohva tuo kaunista ja viimeisteltyä designia olohuoneeseen. Sohvassa on pehmeä skandinaavinen muotokieli ja kapea käsinoja tekee sohvasta siron sekä kepeän. Pehmeästi kaareutuvat käsinojat on viimeistelty tyylikkäillä tereillä ja korkeiden jalkojen ansiosta sohva on ilmavan näköinen ja helposti imuroitava alta.

Voit räätälöidä sohvasta itsellesi mieleisen lukuisista kangasvaihtoehdoista tai muutamista nahkavaihtoehdoista. Myös värejä löytyy useita. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Sirot pohjoismaiset muodot, pelkistetty tyyli ja hillitty sävymaailma tuovat luonnonmukaisen ilmeen ja hoikat jalat luovat keveää eleganssia. Sohvassa on siroudesta huolimatta tukeva puurunko ja miellyttävä sekä kimmoisa istuintäyte. Nozag-jousitus ja muotonsa hyvin säilyttävät polyuretaanivaahtoistuimet takaavatkin hyvän istuttavuuden. Lisäksi sohvassa on käännettävät tyynyt ja lisävarusteena on mahdollista saada vielä ylimääräiset tyynyt. Myös sohvan kätisyyden voi valita tilaan sopivaksi vasen- tai oikeakätisenä.

  • Leveys: 278 cm
  • Korkeus: 88 cm
  • Divaanin syvyys: 202cm
  • Rungon materiaali:

    Sohvassa on puurunko / vaneri. Istuinpehmusteet ovat polyuretaanivaahtoa. Käännettävät selkätyynyt ovat materiaaliltaan silikonoitua kuitutäyttöä. Jalkavaihtoehtoja on saatavissa muutamia.

  • Käännettävät istuin- ja selkätyynyt ovat ympäriverhoiltu (vain kankaisena). Myymälässä verhoilun voit valita useista verhoiluvaihtoehdoista, myös läpivärjättyjä täysnahkavaihtoehtoja on muutamia. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Tuotenumero: muokattava-147215-147215-147212-147212-147215-147215-147215-147215-147215-147215