Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Dallas nojatuoli

Dallas nojatuoli

Ensiluokkainen Dallas nojatuoli on kotoisan ja lämpimän tunnelman luoja.

Kesän lämpimistä auringonsäteistä nautiskelu ja ensimmäisten mansikoiden maistelu tuntuu entistäkin makoisammalta laadukkaasta nojatuolista käsin. Perinteisen rottinkinojatuolin näköisen ulkotuolin värimaailma on rauhallinen ja maanläheinen, ja nojatuoli istuukin monenlaiseen mökki- ja kotipihan maisemaan. Eloisan värinen ja moniulotteisen näköinen punos on tyylikäs yksityiskohta nojatuolin ulkomuodossa.

Dallas nojatuoli on yksi parhaista nojatuoleista istuttavuudeltaan ja sitä voikin huoletta verrata jopa sisälle tarkoitettuihin nojatuoleihin. Äärettömän mukavat pehmusteet ovat irtonaiset, joten ne on helppo viedä suojaan esimerkiksi rankkasateen yllättäessä.

Tuolin runko on erittäin vahvaa alumiinia, joka on verhoiltu todella paljon aitoa rottinkia muistuttavalla paksulla polyrottinkipunoksella. Polyrottinki on helppohoitoinen ja kestävä pihakalustemateriaali. Polyrottinkisia kalusteita voi säilyttää ulkona ympärivuotisesti. Puhdistukseen ja tahranpoistoon riittää kostealla liinalla pyyhkiminen.

Täydennä sohvakalustoasi Dallas 3-istuttavalla sohvalla ja sohvapöydällä. Saatavilla myös kokonainen sohvaryhmä, joka on tyylikäs ja harmoninen kokonaisuus. Sohvaryhmään kuuluu kaksi nojatuolia, 3-istuttava sohva ja sohvapöytä.

  • Leveys: 82 cm
  • Korkeus: 86 cm
  • Pituus: 78 cm
  • Tuotenumero: MYYKESA0656