Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Sandvik kulmasohva 2K2

Sandvik kulmasohva 2K2

Satsaa kodin tärkeimpään huonekaluun!

Tämä ihastuttava kulmasohva on tanskalaista designia parhaimmillaan! Skandinaaviseen sisustukseen sopivassa kulmasohvassa viehättää kauniit yksityiskohdat: leveät ja kulmikkaat käsinojat sekä sirojen jalkojen ja muhkeiden tyynyjen mielenkiintoinen kontrasti.

Sandvik-sohvasarja on monipuolinen, sillä erilaisista moduulipaloista voit rakentaa mieleisesi kokoonpanon. Tilaamalla sohvan Masku-liikkeestä, voit räätälöidä sohvan koon ja verhoilun sisustukseesi sopivaksi. Sohvaan on saatavana satoja eri kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehtoja ja jalkamallejakin on useita erilaisia. Kuvan mukainen turkoosilla kankaalla verhoiltu 2K2-kulmasohva on tilattavissa suoraan verkkokaupasta.

Huippumukavalta Sandvik-kulmasohvalta ei malttaisi nousta ylös ollenkaan! Kulmasohvassa on kiinteät istuintyynyt, jotka tuovat jämäkkyyttä istuttavuuteen. Sohvan irrotettavat selkätyynyt taas mahdollistavat tyynyjen kääntämisen aika ajoin parhaimman istuinmukavuuden säilyttämiseksi vuosien ajan.

Kulmasohvan runko on valmistettu vankasta puurungosta käyttäen myös kalustelevyä. Sohvan istuimen ja selkänojan täytteet ovat laadukasta HR vaahto- ja kylmävalumuovia sekä vanua.

  • Leveys: 230 cm
  • Korkeus: 88 cm
  • Syvyys: 230 cm
  • Tuotenumero: MYY04177