Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Infinity 4-istuttava sohva

Infinity 4-istuttava sohva

Sukella sametin silkkiseen pehmeyteen!

Belluksen uutuussarjan, Infinity-sohvan, kauniisti hohtava pinta tuo olohuoneeseen ylellisyyttä. Massiivinen, moderni sohva ottaa minkä tahansa tilan haltuun, sillä tämä sametilla verhoiltu katseiden kääntäjä on todella näyttävä ilmestys. Neljän istuttavan sohvan houkuttelevaa kutsua on mahdotonta vastustaa ja sen syleilyyn onkin mukava uppoutua katsomaan vaikka elokuvia.

Istuimissa on ylellinen Cloud-järjestelmä, jossa pussijousituksen päälle on lisätty höyhentäyte. Tällä yhdistelmällä on saatu aikaan maksimaalinen istuinmukavuus ja saattaapa sohvan syleilyyn helposti torkahtaakin. Isot istuintyynyt ovat samaan aikaan sekä pehmeän myötäilevät, että jämäkät. Cloud-järjestelmällä istuintyynyt pysyvät pitkään hyvän tuntuisena sekä tyylikkäinä, eikä istuintyynyt upota liikaa.

Sohvan syvä istuttavuus mahdollistaa istumisen ja makoilun monessa asennossa. Luit kirjaa, katsoit ohjelmaa tai syvennyit keskusteluun ystävän kanssa, tällä suosikki sohvalla mukava asento löytyy varmasti. Kuvissa näkyvät isot 70x75 sisustustyynyt tulevat sohvan mukana. Tyynyt tulevat lähtökohtaisesti verhoiltuna sohvan kanssa samalla kankaalla, mutta voit halutessasi valita tyynyihin jonkin muun kankaan valtavasta kangasvalikoimasta.

Infinity on saatavissa myös hulppeana divaanisohvana. Ohessa on alkaen-hinta annetulla samettiverhoilulla. Voit myös valita verhoilun sadoista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Lisätietoa sohvan räätälöitävyydestä saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Samettisen pehmeän, Heikki Toropaisen suunnitteleman, sohvasarjan rungon materiaalina on käytetty massiivipuuta ja kestävää vaneria. Istuinpehmusteissa on käytetty pitkäkestoista, vaativaan käyttöön tarkoitettua pussijousitettua HR35-kylmävaahtomuovia, jossa yhdistyy niin pintapehmeys kuin kantavuus, ja joka saa istuimet pysymään mukavana sekä ryhdikkäänä. Lisäksi sadat itsenäiset jouset antavat tuen juuri siihen kohtaan jossa sitä eniten tarvitaan.

Istuimet ovat kerrosrakenteiset niin että pohjalla on pocket-jousitus, jonka päällä on erillisessä pussissa vaahtomuovirouheen kanssa sekoitettu höyhentäyte. Sohvan mukana tulee lisäksi neljä isoa höyhen-vaahtomuovirouhesekoitteella täytettyä koristetyynyä (70 x 75 cm). Sohvan jalat ovat hieman sohvan alla peitossa, joten sohva antaa itsestään ”leijuvan mielikuvan”.

Ympäriverhoiltujen ja käännettävissä olevien selkänojatyynyjen pehmusteet ovat silikonisoitua polyesterikuitua, ja niin selkä- kuin istuintyynyjen verhoillut päälliset ovat irrotettavissa. Verhoiluna käytetty samettikangas on varsin kestävä, koska nukka lisää kankaan paksuutta ja näin kankaan varsinainen rakenne ei pääse kulumaan puhki. Tyypillistä kuitenkin on, että toistuvasti paineen alla oleville alueille, kuten istuinosiin ja käsinojiin, saattaa ajan kuluessa jäädä tummemmat painaumajäljet. Se kuitenkin elävöittää kankaan pintaa ja antaa elegantin, ajan patinoiman ilmeen sohvalle. Istuin- ja selkätyynyjen puhdistamisella, pöyhimisellä ja paikkoja vaihtamalla pidennät kankaan ja tyynyjen käyttöikää.

Infinity-sohvaa on saatavissa useassa eri koossa, myös divaanisohvana, kysy lisää myymälästä.

  • Leveys: 324 cm
  • Korkeus: 81 cm
  • Syvyys: 120 cm
  • Runko on tukeva massiivipuuta ja kestävää vaneria. Istuimissa on pocket-jousitus ja pehmusteena kylmävaahtomuovia (tiheys 35 kg/m3 ja kovuus 110N). Selkänojatyynyt ovat kanavoitu ja täytteenä on silikonisoitu polyesterikuitu. Käsinojapehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys 25-30 kg/m3). Koristetyynyjen täytteenä on vaahtomuovirouheen kanssa sekoitettu höyhentäyte.

  • Juke-samettikangas: 100% polyesteri Hankauskesto (martindale): 100 000 kierrosta (kovaan käyttöön) Valonkesto: 4-5 (hyvästä värin kestosta erittäin hyvään) Pilling-luku: 5 (paras)

    Istuin- ja selkätyynyjen päälliset ovat ympäriverhoillut ja käännettävissä sekä irrotettavissa. Juke-kankaassa on kemiallinen pesu. Verhoilun voit valita myös useista muista verhoiluvaihtoehdoista, ja sohvaa on saatavana myös nahkaisena. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Takuu: 2 vuotta
  • Jousien takuu: 7 vuotta
  • Tuotenumero: muokattava-161228-154541-154541-154541