Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Chicago U-kulmasohva

Chicago U-kulmasohva

Chicago-sohvasarja muotoutuu moneksi!

  • Käännettävät selkätyynyt
  • Korkeat jalat helpottavat siivousta
  • Saatavana myös niskatyynyillä (vain myymälöistä)
  • Koko 286 x 80 x 198 cm, värit harmaa, musta ja sininen

Chicago U-kulmasohvassa katse kiinnittyy ensimmäisenä sen suoralinjaisiin ja kantikkaisiin käsinojiin. Sohvassa on lisäksi käännettävät selkätyynyt, joissa toisella puolella on trendikäs sekä moderni vaakaviisto sisäänveto ja selkätyynyn toinen puoli on taas napitettu retrohenkisesti kahdella isolla napilla. Toimitetaan 40 mm mustilla metallijaloilla.

Sohvan kokonaisilme on kevyt ja ilmava matalan rungon sekä korkeiden jalkojen ansiosta, ja voit viimeistellä sohvan myös mukavalla niskatyynyllä. Myös väri- ja jalkavaihtoehtoja löytyy muutamia.

Chicago U-kulmasohva on ihanteellinen valinta suurempiin tiloihin, isommalle perheelle ja se soveltuu myös hyvin huoneen tilanjakajaksi. Retrohenkisen sohvan muotokielessä on ripaus modernia twistiä, joka tuo ajatonta ilmettä kotiin. Pehmeä kangasverhoilu on miellyttävän tuntuista ja kankaiden kaikki värivaihtoehdot ovat skandinaaviseen sisustukseen helposti yhdistettävissä. Korkeat ja mustat sylinterijalat sekä kapeat käsinojat tekevät lisäksi sohvasta siron sekä kepeän näköisen. Jalkojen kiinnitys tapahtuu vaihtoehtoisesti joko suoraan käsinojan tai sohvan rungon alle.

Keveydestä huolimatta sohva on rakenteeltaan tukeva. Sohvan runko on valmistettu massiivipuusta, kestävästä vanerista sekä kalustelevystä, ja istuimissa on käytetty Zig Zag-jousitusta. Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja ja pehmusteena on käytetty hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovia sekä vanukerrosta lisäämässä istumisen mukavuutta. Selkänojatyynyissä on pehmusteena vaahtomuovi- sekä silikonirouheseos.

Chicago-sohvasarjaan kuuluu:

  • Rungon materiaali:

    Tukeva runko on valmistettu massiivipuusta, kestävästä vanerista ja kalustelevystä. Sohvassa on Zig Zag –jousitus. Istuinpehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys HR 30 kg/m3), jonka päällä on miellyttävän pehmeä vanupäällinen. Selkänojatyynyjen pehmusteet ovat 80% vaahtomuovirouhetta ja 20% silikonirouhetta. Kantikas ja suoralinjainen käsinoja (10 cm). Sohvassa on mustat sylinterijalat (40 mm), mutta saatavana on myös muutama muu vaihtoehto.

  • Sohva on verhoiltu Soro-sisustuskankaalla ja sohvan selkätyynyt ovat käännettävät (sisäänveto vs. napitus). Värivaihtoehtoina on saatavana harmaa, musta tai sininen. Lisätietoa verhoilusta saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: muokattava-MYY04295-MYY04296-MYY04297-MYY04294-MYY04293-MYY04259