Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Nero 3-istuttava sohva

Nero 3-istuttava sohva

Yksinkertainen, mutta täynnä luonnetta!

  • Pehmeä ja mukava istua!
  • Koko 230 x 90 x 80 cm
  • Saatavana kolme eri väriä

Uutuussarjan Nero-sohva huokuu skandinaavista tyyliä sekä luonnollisuutta, ja on ajattomuutensa ansiosta erittäin hyvä valinta pohjoismaiseen kotiin. Kolmen istuttavassa sohvassa on kiinnitetty huomiota myös istuttavuuteen. Istuinosan sekä selkänojien pehmusteet ovat muotonsa hyvin säilyttävää vaahtomuovia, joiden istuinosan istuinmukavuutta on lisätty vanukerroksella. Sohvassa korostuu lisäksi linjakas muotoilu ja ilmavat, sirorakenteiset metallijalat lisäävät keveyden tunnetta.

Nero-sohvan ulkomuoto huokuu pohjoismaista tyyliä sekä luonnollisuutta. Verhoilussa on otettu huomioon kankaan kestävyys arkikäytössä ja lisäksi verhoilukankaan väri on ajaton sopien monenlaiseen sisustukseen. Sirorakenteiset ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut jalat viimeistelevät sohvalle siron sekä keveän ilmeen.

Kolmen istuttavan sohvan rungon materiaalina on käytetty massiivipuuta sekä kestävää vaneria ja istuimissa on No-zag –jousitus. Selkänoja- ja istuintyynyissä on laadukasta, hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovipehmustetta. Istuinpehmusteiden päälle on vielä lisätty vanukerros, mikä pehmentää ja tekee istuinmukavuudesta miellyttävämpää.

Nero-tuoteperheeseen kuuluu:

  • Tuotenumero: muokattava-155019