Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Dallas U-kulmasohva

Dallas U-kulmasohva

Dallas-sohvasarja muotoutuu moneksi!

  • Käännettävät selkätyynyt
  • Korkeat jalat helpottavat siivousta
  • Saatavana myös niskatyynyillä (vain myymälöistä)
  • Koko 293 x 80 x 198 cm, värit harmaa, musta ja sininen

Dallas U-kulmasohvassa on tyylikkään kapea slim-käsinoja on pääosassa. Sohvassa on lisäksi käännettävät selkätyynyt, joissa toisella puolella on trendikäs sekä moderni vaakaviisto sisäänveto ja selkätyynyn toinen puoli on taas napitettu retrohenkisesti kahdella isolla napilla. Toimitetaan 25 mm mustilla metallijaloilla.

Sohvan kokonaisilme on kevyt ja ilmava matalan rungon sekä korkeiden jalkojen ansiosta, ja voit viimeistellä sohvan myös niskatyynyillä, joiden kanssa istumismukavuus on taattu. Myös väri- ja jalkavaihtoehtoja löytyy muutamia.

Dallas U-kulmasohva on ihanteellinen valinta suurempiin tiloihin ja isommalle perheelle. Lisäksi se on helppo sijoittaa niin huoneen kulmaan kuin vaikka keskelle huonetta, sillä sen kätisyyden voi valita tilausvaiheessa omaan tilaan sopivaksi. Retrohenkisen sohvan muotokielessä on ripaus modernia twistiä, joka tuo ajatonta ilmettä kotiin. Pehmeä kangasverhoilu on miellyttävän tuntuista ja kankaiden kaikki värivaihtoehdot ovat skandinaaviseen sisustukseen helposti yhdistettävissä. Korkeat ja mustat sylinterijalat sekä kapeat käsinojat tekevät lisäksi sohvasta siron sekä kepeän näköisen. Jalkojen kiinnitys tapahtuu vaihtoehtoisesti joko suoraan käsinojan tai sohvan rungon alle.

  • Tuotenumero: muokattava-MYY04447-MYY04451-MYY04449-MYY04446-MYY04450-MYY04448