Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Kulmasohvat ja moduulisohvat Andango avokulmasohva

Andango avokulmasohva

Moduulisohva muuttuu tilan ja tilanteen mukaan!

Kokoa ja yhdistele mieleisesi sohvakokoonpano upealla Andango-moduulisohvalla. Sarjaan kuuluu yli 10 osaa, joista saat luotua juuri oikeankokoisen ja –muotoisen sohvakokonaisuuden. Voit valita lisäksi verhoilun materiaalin useista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista, värin sadoista vaihtoehdoista sekä valita sohvan jalat sekä mahdollisen kätisyyden vasen- ja oikeakätiseksi. Myös istuinpehmusteet ovat räätälöitävissä. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Nopea toimitus alle kahdessa viikossa kuvan harmaalla Star-kankaalla ja metallijaloilla!

Moduulisohvan kaikissa osissa on erittäin tukeva massiivipuurunko ja istuimen alla no-zag –jousitus. Istuintyynyjen sisällä on käytetty pocket-jousitusta, jossa jokainen jousi on pakattu erillisiin kangaspusseihin. Näin jokainen jousi joustaa itsenäisesti toisistaan riippumatta. Istuimien pehmusteet ovat miellyttävää sekä laadukasta kylmävaahtomuovia. Istuinpehmusteissa on myös käytetty Memory foam –materiaalia, joka on hengittävää ja kehon lämmön mukaan muokkautuvaa, selkätyynyissä on 3-kanavainen silikonivanu. Selkä- ja istuintyynyjen päälliset ovat lisäksi Irrotettavat ja vesipestävät, joka helpottaa sohvan puhtaanapitoa.

Sohvaan on saatavilla myös useita jalkavaihtoehtoja. Voit muokata ilmettä valitsemalla kahdesta eri jalan korkeudesta, valitsemalla jalat puisena tai metallisena sekä valita jalkojen värin.

Andango-tuoteperheeseen kuuluu: Divaanisohva Avokulmasohva U-kulmasohva Nojatuoli Rahi

Lisätietoja kokoonpanoista ja räätälöintimahdollisuuksista löydät myymälöistämme.

  • Tuotenumero: muokattava-165624-165623