Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Lepotuolit Borgeby tv-tuoli (harmaa whisper-kangas / mustat puuosat / koko M)

Borgeby tv-tuoli

Uusi Nord-sarja edustaa skandinaavista designia, jossa suurten ostojemme vuoksi hinta-laatusuhde on erinomainen ja saat parhaan vastineen rahallesi.

Verkkokaupasta tilattavana kuvan kokonaisuus harmaalla Whisper -verhoilulla ja mustilla puuosilla.

Uusi Nord-sarja edustaa skandinaavista designia, jossa suurten ostojemme vuoksi hinta-laatusuhde on erinomainen ja saat parhaan vastineen rahallesi.

Useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista räätälöit helposti itsellesi sopivan ratkaisun. Lepo- ja tv-tuolien mekanismeiksi voit valita manuaalisen, sähköisen tai akkusähköllä säätyvän mekanismin.

Ergonomisissa Nord-sarjan tuoleissa voit säätää portaattomasti niskan, selän ja jalkojen asennon.

 • Leveys: 79 cm
 • Korkeus: 114 cm
 • Syvyys: 82 cm
 • Tuotenumero: muokattava-MYY03252
 • Ruotsissa sijaitseva Borgebyn linna toimi aikoinaan tanskalaisten kuninkaallisten lomapaikkana. Ei siis suinkaan ole sattumaa, että Nord-sarjan Borgeby tv-tuoli on saanut nimensä linnan mukaan.

  Harmaalla Whisper-verhoilulla päällystetty kuninkaallinen Borgeby tv-tuoli edustaa aitoa skandinaavista designia. Siinä yhdistyvät klassinen muotokieli, laadukkuus ja erinomainen istuttavuus.

  Pääset muuttamaan tuolin asentoa usealla eri tavalla mieleiseksesi: voit säätää portaattomasti niskan ja selän asentoa.

  Borgeby on ikioma lomapaikkasi. Kun lisäät tuoliisi vielä täydellisesti yhteensopivan jalkarahin ja nappaat käteesi kahvikupin, olet valmis kokonaisvaltaiseen elämykseen. Laadukkaat materiaalit ja ajaton tanskalainen design tekevät lomapaikastasi klassikon, josta on iloa vielä jälkipolvillekin.