Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Lepotuolit Sienna lepotuoli (bull 59 mustat jalat)

Sienna lepotuoli

Uppoudu samettisen pehmeään syleilyyn!

Sienna-nojatuoli on varsinainen kaunotar, jonka syleilyyn on ihan upota lukemaan vaikka hyvää kirjaa. Kauniisti hohtava pinta tuo oleskelutilaan ylellisyyttä ja trendikäs sametilla verhoiltu nojatuoli on myös näyttävä ilmestys. Korkeaselkänoja ja sen kaareva muotoilu tukee istujaa ja tekee istumisesta miellyttävää, lisäksi pehmustetut käsinojat lisäävät istumisen nautintoa. Hivenen alaspäin kapenevat puujalat sekä kapeat käsinojat tekevät tuolista myös siron ja kepeän. Ulkonäön kruunaa selkänojan painonapit.

Kiinteän verhoilun voi valita myös muuna kuin samettisena laajasta väri-, kangas- sekä nahkavalikoimasta. Ohessa on alkaen-hinta annetulla kangasverhoilulla (hr 7). Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Belluksen valmistaman samettisen pehmeän Sienna-nojatuolin upea sekä kaunis muotokieli sopii yksinkertaisuudessaan sekä ajattomuudessaan monenlaiseen sisustukseen. Sametti tuo myös tuulahduksen mennyttä aikaa, mutta modernissa muodossa. Linjakkaan nojatuolin ajaton kangasverhoilu pehmentää tuolin ilmettä, ja kapeat puujalat tuovat tuolille keveyttä. Korkeiden jalkojen ansiosta myös siivoaminen on helpompaa.

Lepotuolissa on myös erittäin kestävä havupuusta sekä vanerista valmistettu runko ja istuimessa on No zag –jousitus. Jousitus sekä selkänoja- ja istuinpehmusteena oleva laadukas HR-kylmävaahtomuovi, antavat tuolille hyvän sekä rennon istuttavuuden. Lepotuoli toimii niin olohuoneessa oleskeluryhmän katseenvangitsijana kuin yksittäistuolina lukunurkkauksessa tai työhuoneessa. Leppoisia luku- ja oleskeluhetkiä varten sen voi sijoittaa myös takkahuoneeseen tai mökille.

  • Leveys: 90 cm
  • Korkeus: 100 cm
  • Syvyys: 86 cm
  • Rungon materiaali:

    Nojatuolissa on kestävä havupuusta ja vanerista valmistettu runko ja istuimessa on No zag –jousitus. Selkänojan ja istuinosan pehmusteena on käytetty HR-kylmävaahtomuovia (tiheys HR 35kg/m3). Tuolissa on puiset jalat, joista on saatavana viisi värivaihtoehtoa. Tuoli toimitetaan kasattuna.

  • Muokattavuus auttaa unelmien nojatuolin valinnassa. Verhoilun voi räätälöidä oman kodin värimaailmaan sopivaksi laajasta väri-, kangas- ja nahkavalikoimasta. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Takuu: Lepotuolilla on yleinen 2 vuoden takuu. vuotta
  • Tuotenumero: 158625
  • 1