Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Stressless -sohvat

Stressless -sohvat

Stressless on sohvien ehdoton ykkönen, mitä laatuun ja mukavuuteen tulee. Sohva sisältää älykkäitä toimintoja, jotka muokkaavat sohvan asentoa ja luovat lisää mukavuutta ergonomisilla ominaisuuksillaan. Korkealaatuiset ja helppohoitoiset materiaalit sekä tyylikäs design luovat kokonaisuuden, jonka vain Stressless-sohvat voivat tarjota. Maskun Kalustetalon valikoimasta löydät myös laajan tarjonnan laadukkaita Stressless-sohvia ja muita design-sohvia. Tilaa omasi jo tänään!


VERKKOKAUPPAMME ON AUKI 24/7 VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ!

Stressless on norjalainen menestystarina ja tuotemerkki, joka on tuonut kuluttajille markkinoiden laadukkaimpiin kuuluvia huonekaluja jo yli 80 vuoden ajan. Stressless-sohvat suunnitellaan vankalla tietotaidolla, joka perustuu pohjoismaisiin muotoiluperinteisiin. Stressless-sohvien valmistus tapahtuu ekologisia arvoja noudattaen parhaista mahdollisista materiaaleista. Hinta-laatusuhteeltaan lyömätön Stressless-sohva on valinta sinulle, joka haluat näyttävän, kestävän ja ennen kaikkea mukavan huonekalun olohuoneeseesi. Tutustu Maskun Kalustetalon Stressless-sohvavalikoimaan ja tee tilauksesi jo tänään.

STRESSLESS-SOHVAT MASKUN VERKKOKAUPASTA

Maskun Kalustetalon verkkokaupasta löydän kattavan valikoiman pohjoismaisia Stressless-sohvia. Sohvien älykkäät toiminnot muovautuvat vartalosi asennon mukaan maksimaaliset mukavuuden mahdollistamiseksi. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme oman kotisi mukavuudessa.
Stressless Arion on sohvasarja, johon kuuluvat kahden- ja kolmenistuttavien sohvien lisäksi myös ylelliset nojatuolit. Yksilöllisesti kallistettavat istuimet ja matalat sekä korkeat selkänojat tuovat Arion-tuotesarjan sohviin ylellistä mukavuutta. Unohda arkihuolesi hetkeksi ja istahda Stressless Arion -sohvalle, kallista selkänoja ja nosta jalat tuettuna ylös. Täydellinen rentoutushetki syntyy Stressless-sohvalla leväten.
Stressless Windsor tuo kuninkaallista mukavuutta kotiisi. Pehmeät materiaalit ja kaareva muotoilu yhdessä yksilöllisesti kallistettavien istuinten kanssa luovat Stressless Windsorista ensiluokkaisen sohvakaluston. Täydellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia olohuoneesi mukavuudesta televisiota katsellen, ja rennosti kirjaa tai lehteä lukien.
Stressless-sohvat saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa. Kysy asiantuntevilta asiakaspalvelijoiltamme lisätietoja. Tutustu mallistoon verkkokaupassamme ja tee tilaus. Tuotteet saatavilla Maskun Kalustetalon myymälöissä.