Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Vuodesohvat Rocko & Avellino ruokaryhmä (1+6)

Rocko & Avellino ruokaryhmä (1+6)

Loppuunmyyntituote

Modernia ilmettä ruokailutilaan!

Upea Rocko-ruokapöytä on helppohoitoisuutta ja kestävyyttä arvostavan kuluttajan unelma. Käytännöllisellä lasikannella varustellun pöydän kansi on kivenväriseksi ja näköiseksi maalattua, iskuja kestävää tummaa lasia. Komeuden kruunaavat tukevat mustat pulverimaalatut teräsjalat sekä runko. Tämä tyylikkään ja ajattoman näköinen lasikantinen ruokapöytä sopiikin hyvin skandinaaviseen sisustukseen.

Avellino-ruokatuoli tuo taas graafisen ja modernin ilmeen ruokailutilaan. Tuolin tyylikkyys syntyy niin ajattomasta ulkonäöstä, upeasta hiilenharmaasta verhoilusta kuin kaunismuotoisista massiivipyökkijaloista. Napakat pehmusteet takaavat nautinnollisen istuinmukavuuden. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Vaikuttavan näköisen Rocko-ruokapöydän rouhea matanvärinen kansi on kivipinnoitettua lasia (1 cm), ja mattamustat tukevat teräsjalat ovat 5 cm paksut. Tästä huolimatta pöytä on ilmavan ja siron näköinen, sillä sen muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja lasikannen näyttävyyteen. Moderni ruokapöytä on lisäksi helppohoitoinen, sillä tumma lasikansi ei tarvitse muuta kuin säännöllisen pyyhkimisen. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle. Pöytä sopii suurempaankin tilaan ja se on helppo sijoittaa niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta.

Avellino-ruokatuolin runko sekä jalat on valmistettu kestävästä pyökkipuusta, pehmusteena on käytetty vaahtomuovia ja verhoiluna on jämäkkä polyesterikangas. Tuoli on helppo kasata käyttövalmiiksi, vain jalat pyöritetään paikoilleen.

  • Pöytä: P170, K72, L90 cm
  • Tuolin mitat: P60, K88, L46 cm
  • Ruokapöydän runko ja jalat ovat mustaa pulverimaalattua terästä. Kansi on iskunkestävä ja tummaksi maalattua lasia (1 cm). Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain runko kasataan.

    Ruokatuolin istuinosan runko on massiivipyökkiä. Jalat ovat myös massiivipyökkiä, ja ne maalattu mustaksi. Istuinosan vaahtomuovipehmusteen tiheys on 30 kg/m3. Selkäosan vaahtomuovipehmusteen tiheys on 20 kg/m3. Ruokatuoli toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Tuotenumero: MYY03623
  • 1