Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Vuodesohvat Skandinavia divaanisohva

Skandinavia divaanisohva

Eleganttiin seurusteluun laatua ja tyyliä!

  • Edustavaa ja kestävää bonded-nahkaa
  • Korkeat jalat helpottavat siivousta
  • Koko 226 x 79 x 156 cm, väri antiikkiruskea

Uutuus, Skandinavia-sarjan divaanisohva on varsinainen kaunotar. Sirossa sohvassa yhdistyy niin moderni kuin skandinaavinen tyylisuunta, ja ulkonäössä on lisäksi piirteitä luovasta sekä persoonallisesta sisustustyylistä.

Edustavalla antiikkiruskealla bonded-nahalla verhoiltu sohva on yli 70 prosenttista täysnahkaa, joka antaa erityisen mukavan istumistuntuman. Lopullisen silauksen antavat tyylikkäät ja kapeat metallijalat, joiden ansiosta sohvassa on tiettyä keveyttä ja ilmavuutta. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Kolmen istuttava Skandinavia-divaanisohva on hyvä valinta niin nautiskelijoille kuin vaikka hiukan isommallekin perheelle. Lisäksi sen voi sijoittaa huoneen kulmaan tai vaikka keskelle huonetta, sillä sen kätisyyden voi valita tilausvaiheessa omaan tilaan sopivaksi. Selkeälinjaisessa sohvassa on harkittua karheutta mutta myös lämminhenkisyyttä, joka tuo tunnetta ja ryhtiä kotiisi. Pehmeä antiikinruskea bonded-nahkaverhoilu on miellyttävän tuntuista ja sen sävy on levollisen kaunis, lisäksi verhoilu kestää hyvin arjen rasitukset sekä käytön. Korkeat pulverimaalatut metallijalat ja kapeat käsinojat tekevät sohvasta myös siron sekä kepeän näköisen.

Keveydestä huolimatta sohva on rakenteeltaan tukeva. Sohvan runko on valmistettu puusta, kestävästä vanerista sekä kalustelevystä, ja istuimissa on käytetty Zig Zag –jousitusta. Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja ja pehmusteena on käytetty hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovia sekä selkänojatyynyissä on lisäksi myös vanukerros lisäämässä istumisen mukavuutta. Korkeat jalat ja irrotettavat istuin- sekä selkänojatyynyt tekevät siivoamisesta myös helpompaa.

Katso kaikki Skandinavia-sohvat.

  • Rungon materiaali:

    Tukeva runko on valmistettu puusta, kestävästä vanerista ja kalustelevystä. Sohvassa on Zig Zag –jousitus. Istuinpehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys HR 30/35 kg/m3) ja istuinpäälliset ovat irrotettavat. Selkänojatyynyjen pehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys HR 25/15kg/m3), minkä päällä on lisäksi miellyttävän pehmeä vanukerros. Tyylikkäät mustat pulverimaalatut metallijalat. Kätisyys on muutettavissa vasen- ja oikeakätiseksi tilattaessa.

  • Sohva on verhoiltu antiikkiruskealla Eco Colorado bonded-nahkaverhoilulla, jossa nahkapitoisuus on yli 70 prosenttia. Materiaali on pehmeää, miellyttävää ja erittäin kestävää. Lisätietoa verhoilusta saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: muokattava-159628-159629