Maskun Kalustetalo Oy KATSO SUPERTARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Sohvat ja rahit Balance avokulmasohva
Bellus

Balance avokulmasohva

Ripaus luksusta olohuoneeseen!

Balance-avokulmasohva on tyyliltään modernin ja retron onnistunut yhdistelmä. Linjakkaan sohvan heftatut istuintyynyt estävät nahan venymistä ja kiinteät selkätyynyt varmistavat, että sohva pysyy aina ryhdikkäänä. Puiset jalat tulevat sohvan mukana vakiona, mutta lisähintaan on saatavissa tyylikkäät harjatut metallijalat.

Sohvasta voit räätälöidä itsellesi mieleisen useista eri nahka- ja kangasvaihtoehdoista. Lisäksi värivaihtoehtoja on sadoittain. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Balance-avokulmasohva on tyyliltään modernin ja retron onnistunut yhdistelmä. Heftatut istuintyynyt estävät nahan venymistä ja kiinteät selkätyynyt varmistavat, että sohva pysyy ryhdikkäänä. Sohvassa on tukeva massiivipuurunko. Verhoilu on vapaasti valittavissa useista eri nahka- ja kangasvaihtoehdoista. Sohvan mukana tulee aina vakiona puiset jalat. Lisähintaan on valittavissa tyylikäs harjattu metallijalka. Tuote toimitetaan kahdessa osassa. Divaanin kätisyys on valittavissa oikealle tai vasemmalle puolelle.

  • Leveys: 285 cm
  • Korkeus: 90 cm