Maskun Kalustetalo Oy
KATSO SUPERTARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Sohvat ja rahit Domino kulmasohva (3K2/2K3)
Pohjanmaan kaluste

Domino kulmasohva (3K2/2K3)

Valitse suomalaista laatua kotiisi!

Kotimaiseen Domino-palasohvaan voit istahtaa lukemaan hyvää kirjaa tai katsomaan lempiohjelmaasi. Parhaista pehmustemateriaaleista on saatu malliin erinomainen istuinmukavuus, siinä on myös tyylikäs ulkonäkö sekä suomalaiseen kotiin sopiva kokoluokka. Kiinteät selkätyynyt tukevat selkää ja pysyvät järjestyksessä lapsiperheessäkin. Voit lisähintaan valita sohvaan myös itseäsi miellyttävän jalka- tai käsinojavaihtoehdon.

Sohvasta voit räätälöidä itsellesi mieleisen myös useista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Lisäksi värivaihtoehtoja on monia. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Parhaista pehmustemateriaaleista on saatu malliin erinomainen istuinmukavuus. Kiinteät selkätyynyt tukevat selkää ja pysyvät järjestyksessä lapsiperheessäkin.

Tuoteperheeseen kuuluu yhden, kahden ja kolmen istuttavan lisäksi myös välikokoja (esim. 1,5 sekä 2,5), kaksi kulmapalaa, kaksi erilaista rahia, useita käsinojavaihtoehtoja ja jalkavaihtoehtoja.

Verhoilu on luonnollisesti myös räätälöitävissä, vaihtoehtoina Pohjanmaan® omat kankaat ja nahat sekä kaikkien kotimaisten tukkureiden kankaat. 20 vuoden runkotakuu.

  • Leveys: 292 cm
  • Korkeus: 80 cm
  • Pituus: 232 cm
  • Rungon materiaali: massiivipuu, vaneri, kovalevy. Kestävät sormiliitokset. Kestävyyden lisäksi suunnittelussa on panostettu keveyteen, mittasuhteisiin sekä hyvään istuttavuuteen. Pohjanmaan-sohvien rungoissa käytetään karkaistuja no-zag-teräsjousia tai pystyspiraalijousia yhdessä korkealaatuisten, muotonsa säilyttävien pehmusteiden kanssa. Tukeva jousitus varmistaa istumamukavuuden ja tuotteen kestävyyden.
  • Pehmusteiden materiaali: laadukas vaahto- ja kylmävalumuovi sekä vanu. Pehmusteet valitaan huolellisesti sohvan eri kohtiin kohdistuvan rasituksen mukaisesti. Esimerkiksi istuimissa käytetään kimmoisaa, erittäin paksua vaahtomuovia. Kaikki vaahtomuovi- ja vanulaadut ovat freonittomia sekä rasitus-, paloturvallisuus- ja allergiatestattuja. Liimauksessa käytettävät liimat ovat tutkittuja, turvallisia ja hajuttomia.
  • Tuotenumero: muokattava