Maskun Kalustetalo Oy
Black week tarjoukset
Etusivu Tuotteet Sohvat ja rahit Lecco avokulmasohva

Lecco avokulmasohva

Pohjalaista käsityötaitoa!

Kotimainen, huippulaadukas Lecco-avokulmasohva tuo tyylikästä muotoilua olohuoneeseen mukavuutta ja ergonomiaa unohtamatta. Viimeistä yksityiskohtaa myöden hyvin suunniteltu sohva ja kromijalat antavat sohvalle modernin ja kevyen ilmeen.

Käsityönä tehty Pohjanmaan kalusteen valmistama avokulmasohva on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista. lstuinrungossa on käytetty perinteikkäitä loviliitoksia ja istuinjousia on aina vähintään neljä per istumapaikka. Käsinojien tukevat kiertojäykät kotelorakenteet varmistavat sen, että runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen. Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja. Testatulle massiivipuurungolle valmistaja myöntää 20 vuoden takuun.

Pohjanmaan® käyttää sohvakalusteissaan vain parhaimpia verhoilukäyttöön tarkoitettuja kankaita. Kaikki Pohjanmaan® verhoilukankaat on valmistettu ja testattu käyttö- ja lujuusominaisuuksiensa osalta kansainvälisten EN ISO -standardien mukaisesti. Kaikille käyttämillemme kankaille on myös tehty savuke- eli syttymistesti (EN 1021-1: 1993).

  • Tuotenumero: 146086
  • Leveys: 217 cm
  • Korkeus: 86 cm
  • Syvyys: 262 cm

Voisit kiinnostua myös näistä