Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja rahit Tokyo 3-istuttava sohva

Tokyo 3-istuttava kangassohva

Moduulisohva muuntuu tilan ja tilanteen mukaan!

Avainlippu-merkin saanut Pohjanmaan Kalusteen valmistama Tokyo-sohva on moderni ja näyttävä, hyvä istua ja jonka muotoilu on harkitun yksinkertainen. Saat helposti koottua malliston eri istuinosa-, käsinoja- ja jalkavaihtoehdoista sekä mekanismeista mieleisesi, jolloin se muuntuu juuri sellaiseksi kuin haluat. Ohessa on alkaen-hinta annetulla kampanjaverhoilulla. Sohvasta voit räätälöidä itsellesi mieleisen myös sadoista erilaisista kangas- ja värivaihtoehdoista, myös nahka-, käsinoja- ja jalkavaihtoehtoja on useita. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Leveys: 236 cm
  • Rungon materiaalit: Tukeva ja kestävä massiivipuurunko, jossa on käytetty perinteikkäitä loviliitoksia. Istuinpehmusteet ovat kimmoisaa, erittäin paksua vaahtomuovia (tiheys HR 35kg/m3 / kovuus 100N tai tiheys HR 35kg/m3 / kovuus 150N). Kaikki vaahtomuovi- ja vanulaadut ovat freonittomia sekä rasitus-, paloturvallisuus- ja allergiatestattuja. Liimauksessa käytettävät liimat ovat tutkittuja, turvallisia ja hajuttomia. Istuimissa on karkaistut no-zag –teräsjouset ja istuinjousia on aina vähintään neljä per istumapaikka. Selkärakenne on suunniteltu poikkeuksellisen kestäväksi. Käsinojissa tukevat kiertojäykät kotelorakenteet ja vaihtoehtoja löytyy 7 kpl:tta. Puisten jalkojen värivaihtoehdot ovat luonnonvärinen, pähkinä, Wenge ja valkoinen, lisähintaan on saatavana myös öljytty tammi tai metallijalat.
  • Pohjanmaan® käyttää sohvakalusteissaan vain parhaimpia verhoilukäyttöön tarkoitettuja kankaita. Kaikki Pohjanmaan® verhoilukankaat on valmistettu ja testattu käyttö- ja lujuusominaisuuksiensa osalta kansainvälisten EN ISO -standardien mukaisesti. Kaikille kankaille on myös tehty savuke- eli syttymistesti (EN 1021-1: 1993). Verhoilunahat ovat korkealaatuisia ja mahdollisimman tasalaatuisia. Myös kaikki verhoilunahat käyvät läpi tarkan valinta- ja laadunhallintaprosessin tuotannon eri vaiheissa. Nahat on valmistettu voimassa olevien lakien, ohjeiden ja suositusten mukaisesti ja täyttävät kaikki kansainväliset alan standardit (BS EN 13336, REACH-asetus ja SVHC-lista). Verhoilun voit valita myös useista muista verhoiluvaihtoehdoista, ja sohvaa on saatavana myös nahkaisena. Värivaihtoehtoja on satoja. Lisähintaan saatavissa myös efektitikkaus valkoisena tai mustana. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Takuu: 2 vuotta
  • Rungon takuu: 20 vuotta
  • Tuotenumero: MYY03602
  • 1