Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja rahit Kulmasohvat ja moduulisohvat Focus U-kulmasohva

Focus U-kulmasohva

Moduulisohva kaiken kokoisiin koteihin!

Klassinen sekä yksinkertainen Focus-moduulisohva huokuu skandinaavista tyyliä sekä luonnollisuutta ja on ajattomuutensa ansiosta erittäin hyvä valinta. Sohvan alla oleva reilu maavara helpottaa puhtaana pitoa ja antaa sohvalle ilmavan sekä sirorakenteisen yleisilmeen. Yhdistelemällä sarjan eri moduulipaloja tai tuoteperheen sohvia keskenään, saa niistä useita eri variaatioita kaiken kokoisiin koteihin.

Sohvasta voi räätälöidä lisäksi oman kodin värimaailmaan sopivan vaihtoehdon useista eri kangas- ja värivaihtoehdoista ja nahkavaihtoehtojakin on muutamia. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi. Ohessa on alkaen-hinta annetulla verhoilulla ja metallisilla putkijaloilla.

Focus -sohva on ulkonäöltään skandinavisen klassinen. Sohvan alla oleva reilu maavara helpottaa puhtaana pitoa ja antaa sohvalle ilmavan ja sirorakenteisen yleisilmeen.

Sarjasta suunnittelet sopivan sohvakokonaisuuden erilaisista modulipaloista. Myymälässä verhoilun voit valita kymmenistä laadukkaista sisustuskankaista ja -nahoista. Myös käsinoja- ja jalkamalli on räätälöitävissä toiveidesi mukaan.

  • Leveys: 293 cm
  • Rungon materiaali:
    • Tuotteen vakio-ominaisuuksiin kuuluu käännettävät istuin- ja selkätyynyt sekä irrotettavat tyynynpäälliset.
    • Runko: mäntypuu, kovapuu,lastulevy, vaneri
    • Istuinpehmusteet: Vaahtomuovi 30 kg/m3 Selkätyynyt: Vaahtomuovi 30 kg/m3
  • Tuotenumero: muokattava