Maskun Kalustetalo Oy
KATSO SUPERTARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Sohvat ja rahit Kulmasohvat ja moduulisohvat Domino Hard kulmasohva 2k2 (kampanja)
Pohjanmaan kaluste

Domino Hard kulmasohva 2k2 (kampanja)

Moduulisohva muuntautuu juuri sellaiseksi kuin haluat!

Päivitä olohuoneesi ilme uuteen uskoon Dominon selkeälinjaisella ja laadukkaalla kulmasohvalla. Palasohvassa yhdistyvät erinomainen istuinmukavuus, tyylikäs ulkonäkö sekä suomalaiseen kotiin sopiva kokoluokka. Moduulisohva muuntuu aina tilan ja tilanteen mukaan.

Käsityönä tehty, kotimainen Pohjanmaan Kalusteen moduulisohva koostuu useasta monikäyttöisestä osasta, joita yhdistelmällä on mahdollista luoda useita eri yhdistelmiä ja kokonaisuuksia. Kulmasohvassa on tukeva massiivipuurunko 20 vuoden takuulla sekä parhaista pehmustemateriaaleista on saatu malliin erinomainen istuinmukavuus ja laadukkaat istuintäytteet. Kiinteät selkätyynyt tukevat selkää ja pysyvät järjestyksessä lapsiperheessäkin.

lstuinrungossa on käytetty perinteikkäitä loviliitoksia ja istuinjousia on aina vähintään neljä per istumapaikka. Käsinojien tukevat kiertojäykät kotelorakenteet varmistavat sen, että runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen. Verhoiluna on Ecco Fleece –kangas ja kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja.

  • Leveys: 229 cm
  • Korkeus: 80 cm
  • Syvyys: 229 cm
  • Tuotenumero: 141074