Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja rahit Kulmasohvat ja moduulisohvat Nelson kulmasohva (3K2/2K3)

Nelson kulmasohva (3K2/2K3)

Valitse laatua kotiisi!

Käsityönä tehty, Pohjanmaan Kalusteen valmistama sulavalinjainen kulmasohva sopii hyvin yhteen Nelson-sohvasarjan muiden kalusteiden kanssa tai se voi olla olohuoneen keskipisteenä sellaisenaan. Sohva on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista. Kevyt runko on massiivipuuta ja istuinrungossa on käytetty perinteikkäitä loviliitoksia. Lisäksi etulauta on kevyempi sekä ilmavampi. Käsinojien tukevat kiertojäykät kotelorakenteet varmistavat sen, että runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen. Testatulle massiivipuurungolle valmistaja myöntää 20 vuoden takuun.

Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja ja pehmusteena on käytetty hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovia. Sohvan selän rakenne on suunniteltu mukavuutta sekä ergonomiaa ajatellen ja istuinosan pehmuste on räätälöitävissä: istuinmukavuus soft, hard tai superior. Lisäksi No-zag –istuinjousia on lisäksi aina vähintään neljä per istumapaikka. Korkeita jalkavaihtoehtoja löytyy useissa väreissä ja käsinojavaihtoehtoja on kaksi (12 ja 20 cm). Lisähintaan sohvaan on mahdollista saada myös efektitikkaus valkoisena tai mustana.

Nelson-tuoteperheeseen kuuluu: 2- ja 3-istuttava sohvat, divaanisohva, kulmadivaanisohva, kulmasohva sekä rahi.

Tuoteperheeseen kuuluu lisäksi myös välikokoja (esim. 1,5 sekä 2,5). Lisätietoja kokoonpanoista ja räätälöintimahdollisuuksista löydät Aineistot-kohdan tuotekortista.

  • Tukeva ja kestävä massiivipuurunko, jossa on käytetty perinteikkäitä loviliitoksia. Istuinmukavuus on räätälöitävissä: soft, hard tai superior. -Hard ja superior valikoimassa Istuinpehmusteet ovat räätälöitävissä: vaahtomuovia (tiheys HR 35kg/m3 / kovuus 100N) sekä (tiheys HR 35kg/m3 / kovuus 150N) tai kylmävaluvaahtomuovia (tiheys HR 55kg/m3 / kovuus 300N). Istuimissa on no-zag –jouset ja istuinjousia on aina vähintään neljä per istumapaikka. Selkärakenne on suunniteltu poikkeuksellisen kestäväksi. Useita jalkavaihtoehtoja ja väreinä on luonnonväri, pähkinä, wenge ja tammi. Kaksi eri käsinojavaihtoehtoa.

  • Pohjanmaan® käyttää sohvakalusteissaan vain parhaimpia verhoilukäyttöön tarkoitettuja kankaita. Kaikki Pohjanmaan® verhoilukankaat on valmistettu ja testattu käyttö- ja lujuusominaisuuksiensa osalta kansainvälisten EN ISO -standardien mukaisesti. Kaikille kankaille on myös tehty savuke- eli syttymistesti (EN 1021-1: 1993).

  • Testatulle massiivipuurungolle on myönnetty 20 vuoden takuu.

  • Tuotenumero: muokattava