Maskun Kalustetalo Oy
KATSO SUPERTARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Sohvat ja rahit Rahit Domino
Pohjanmaan kaluste

Domino avattava rahi (mod. S)

Valitse suomalaista laatua kotiisi!

Käytännöllinen ja laadukas kotimainen avattava Domino-rahi on monikäyttöinen kaluste. Se muuttuu tarvittaessa jalkarahista vaikka tarjottimen avulla pöydäksi ja helpon siirreltävyyden ansiosta se toimii myös ylimääräisenä istuimena. Voit lisähintaan valita rahiin myös itseäsi miellyttävän jalkavaihtoehdon.

Rahista voit räätälöidä itsellesi mieleisen myös useista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Lisäksi värivaihtoehtoja on monia. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi. Ohessa on alkaen-hinta annetuilla kampanjaverhoilulla.

Käsityönä tehty, Pohjanmaan Kalusteen valmistama massiivipuinen rahi sopii hyvin yhteen Domino-sohvasarjan muiden kalusteiden kanssa tai voit käyttää sitä ihan sellaisenaan. Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja ja pehmusteena on käytetty hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovia. Rahissa on lisäksi no-zag –jousitus, joka antaa rahille jämäkkyyttä. Testatulle massiivipuurungolle valmistaja myöntää 20 vuoden takuun.

Sekoitekangasverhoilussa on otettu huomioon kankaan kestävyys arkikäytössä. Jalkavaihtoehtoja löytyy lisäksi useita ja lisävarusteena rahiin on mahdollista saada myös efektitikkaus valkoisena tai mustana.

Domino-tuoteperheeseen kuuluu: 2- ja 3-istuttava sohvat Vuodesohvat Divaanisohva Kulmadivaanisohva Kulmasohva Keinutuoli Rahi

Tuoteperheeseen kuuluu lisäksi myös välikokoja (esim. 1,5 sekä 2,5). Lisätietoja kokoonpanoista ja räätälöintimahdollisuuksista löydät Aineistot-kohdan tuotekortista.

  • Leveys: 90 cm
  • Korkeus: 45 cm
  • Syvyys: 65 cm
  • Massiivipuu

  • Tuotenumero: 44500431