Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja rahit Recliner-sohvat
Montana mekanismisohvaryhmä 3+2

Montana

mekanismisohvaryhmä 3+2

800 €
Skagen avokulmasohva sähkömekanismilla

Skagen

avokulmasohva sähkömekanismilla

2000 €
Verona sohvakalusto sähkömekanismilla (3+2)-Valkoinen Valkoinen

Verona

sohvakalusto sähkömekanismilla (3+2)-Valkoinen

2200 €
Verona sohvakalusto sähkömekanismilla (3+2)-Musta  Musta

Verona

sohvakalusto sähkömekanismilla (3+2)-Musta

2200 €
Minea recliner-avokulmasohva

Minea

recliner-avokulmasohva

2400 €

Talven pimeys kaipaa rinnalleen väriä. Ota mallia walesilaisen hotellin aulatilasta, ja tee oleskelutilastasi arjen piristysruiske.

Lue artikkeli

Tämä talo kätkee sisäänsä monta toteutunutta unelmaa.

Lue artikkeli

47 MYYMÄLÄÄ JA
YLI 200 ASIANTUNTIJAA
PALVELUKSESSASI

KATSO LÄHIN MYYMÄLÄSI

UNELMIESI SOHVAN YY-KAA-KOO

Tiesitkö, että Maskussa on ylivoimaisesti eniten vaihtoehtoja unelmiesi sohvaksi? Muokattavissa juuri sellaiseksi kuin haluat.

LUE LISÄÄ

Recliner-sohvat

Recliner-sohvat eli mekanismisohvat on varustettu erilaisilla mekanismeilla, joiden ansiosta sohvasta saa esimerkiksi kallistettua selkänojan haluttuun asentoon tai loihdittua esiin jalkarahin. Mukavuudestaan tunnetut Recliner-sohvat ovatkin tämän päivän tv-, elokuva- ja rentoutumisiltojen ehdottomia kruunaajia, jotka tarjoamillaan säädöillä mahdollistavat yksilöllisen rentoutumisen jokaiselle sohvan käyttäjälle. Manuaalisten mekanismien lisäksi sohvia on saatavilla myös sähkömekanismilla varustettuina. Sähkösäätöisten sohvien ja sohvakalustojen säätötarkkuus on omaa luokkaansa ja käyttäjäkokemukset entistäkin mukavampia. 

Recliner-sohvan valinnassa huomioitavia seikkoja

Kun suunnitteilla on hankkia kotiin recliner-sohva mekanismilla, uuden sohvan hankinnassa kannattaa lähteä liikkeelle miettimällä, mihin tilaan sohva sijoitetaan ja mikä on tarkka sohvan paikka kyseisessä huoneessa. Kun tulevan sohvan sijoituspaikka on selvillä, alueesta on hyvä ottaa mitat, jotta tuleva huonekalu mahtuu varmasti paikalleen ilmavasti, jättäen tarpeeksi väliä viereisiin huonekaluihin. 

Kun sohvan ihannemitta on selvillä, on hyvä myös pohtia, kuinka monelle istujalle tarvitaan istumapaikka. Mikäli perheenjäseniä on useampia tai vaihtoehtoisesti ystävät kokoontuvat usein sohvalle, monipaikkaisen kulmasohvan lisäksi toimiva ratkaisu voi olla myös sohvaryhmä joko kahdella sohvalla tai sohvalla ja nojatuoleilla. Sohvaryhmän etuna on se, että huonekalut voi sijoittaa eri kohtiin huoneessa, mikä antaa suunnittelunvapautta sisustukseen, toisin kuin suuressa kulmasohvassa. Mutta mikäli tilaa on runsaasti, voit valita vaikka kaikkein suurimman laiskanlinnan olohuonettasi kaunistamaan! Viimeisenä – muttei suinkaan vähäisimpänä – listalla on tietysti makuseikat eli recliner-sohvan väri, muotoilu ja materiaali. 

Löydä kodin uusi viihtyvyyden keskipiste Maskusta

Recliner-sohvia valmistetaan niin kangas- kuin nahkapäällysteisinäkin, monissa nykyaikaisissa sävyissä, joista voi valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon. Olipa valintasi sitten valloittava valkoinen, hillityn harmaa tai rouhean ruskea recliner-sohva mekanismilla, löydät oman tulevan lempisohvasi helposti Masku.com-verkkokaupasta.