HUOM! KAIKKI KESÄKALUSTEET VÄHINTÄÄN -60% - MYÖS TARJOUSHINNOISTA!

Masku

Etusivu » Tuotteet » Sohvat ja rahit » Vuodesohvat » Fantasy vuodesohva

Fantasy
vuodesohva

63%

Fantasy
vuodesohva

2 446 €
Etusi 1 549 €

897 €

Sohvasta räätälöit mieleisesi lukuisista kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Värejä on sadoittain.

Ohessa esitetty alkaen -hinta kangasverhoilulle.

Lue lisää »

1. Valitse verhoilu:

2. Valitse väri:


Jaa tämä tuote

Tuotetiedot

pohjanmaan-kaluste.jpg

Tuotekuvaus

Fantasy vuodesohva on upea lisä olohuoneen kalustukseen.
2 kpl kappatyynyjä ja 2 kpl koristetyynyjä tuovat hyvän ulkonäön lisäksi sisustuksellista moninaisuutta. Helppokäyttöisellä easydeluxe-vuodemekanismilla muunnat tämän sohvan vuoteeksi muutamassa sekunnissa. Vuodemekanismin alla on tilava vuodevaatelaatikko, jossa voidaan säilyttää esimerkiksi Pohjanmaan omaa Dream vuodesohvan mittoihin sopivaa petauspatjaa. Tämä sohva on saatavilla myös nahkaisena. Myös käsinojien leveys on vaihdettavissa.

Mitat

  • Leveys: 233 cm
  • Korkeus: 90 cm
  • Syvyys: 102 cm
  • Vuodekoko: 146 x 190 cm

Materiaalit

  • Rungon materiaali: massiivipuu, vaneri, kovalevy. Kestävät sormiliitokset. Kestävyyden lisäksi suunnittelussa on panostettu keveyteen, mittasuhteisiin sekä hyvään istuttavuuteen. Pohjanmaan-sohvien rungoissa käytetään karkaistuja no-zag-teräsjousia tai pystyspiraalijousia yhdessä korkealaatuisten, muotonsa säilyttävien pehmusteiden kanssa. Tukeva jousitus varmistaa istumamukavuuden ja tuotteen kestävyyden.
  • Pehmusteiden materiaali: laadukas vaahto- ja kylmävalumuovi sekä vanu. Pehmusteet valitaan huolellisesti sohvan eri kohtiin kohdistuvan rasituksen mukaisesti. Esimerkiksi istuimissa käytetään kimmoisaa, erittäin paksua vaahtomuovia. Kaikki vaahtomuovi- ja vanulaadut ovat freonittomia sekä rasitus-, paloturvallisuus- ja allergiatestattuja. Liimauksessa käytettävät liimat ovat tutkittuja, turvallisia ja hajuttomia.

Aineistot

Takuu

  • Myönnämme kaikille Pohjanmaan Kalusteen sohville peräti 20 vuoden runkotakuun. Pintamateriaaleille takuu on voimassa yhden vuoden.

Saman sarjan tuotteet (1 kpl) Katso kaikki tämän sarjan tuotteet

Voisit kiinnostua myös näistä