Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja rahit Vuodesohvat Luoto jenkkisänky

Luoto jenkkisänky

Herää virkeänä aamuun!

Luoto-jenkkisänky on hyvä valinta kotiin kuin kotiin ja tuo kerroksellista mukavuutta nukkumiseen. Vuoteessa on alimpana massiivipuinen alarunko, tämän päällä jämäkkä ja hyvin muotoutuva välipatja sekä hengittävä sijauspatja lisäämässä pintapehmeyttä ja hygieenisyyttä sekä helpottamassa vuoteen sijaamista. Sänky sisältää petauspatjan lisäksi myös mustan väriset puujalat. Hyvien nukkumisominaisuuksien lisäksi jenkkisänky sopii tyylikkään mustan verhoilun ansiosta lähes jokaiseen suomalaiseen kotiin sisustuksellisestikin ja tumma väri rauhoittaa unille. Lisätietoa verhoilusta saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Ohessa alkaen-hinta mustalla Harold 9 –sisustuskankaalla verhoiltuna, profiloidulla vaahtomuovisijauspatjalla sekä mustilla puujaloilla.

Belluksen tehtaalla valmistetussa Luoto-jenkkisängyssä on käsityönä tehty, korkealaatuinen massiivipuusta valmistettu runko. Myös erittäin korkealaatuiset pussijouset tehdas valmistaa itse. Yksittäin pakatut ja karkaistut sekä esijännitetyt pussijouset takaavat maksimaalisen mukavuuden ja parhaan ergonomian nukkujalle. Patjan jämäkän ja hyvin muotoutuvan 5-vyöhykejaetun pussijousiston jokainen jousi on pakattu omaan kangaspussiinsa, jolloin jouset joustavat ja muotoutuvat kehon mukaisesti. Näin patja tukee vartaloa juuri oikeista kohdista, myötäillen hartioiden ja lantion kohdalta sekä kannatellen keskivartaloa. Kovuudeltaan vyöhykejousisto on hard.

Petauspatja on myös olennainen osa sänkykokonaisuutta, joka pitää varsinaisen patjan myös puhtaampana. Sijauspatjan irrotettava päällinen on verhoiltu keskeltä stretch-joustokankaalla ja reunat on vahvistettu mustalla Harold 9 –sisustuskankaalla. Profiloitu petauspatja on materiaaliltaan korkealaatuista vaahtomuovia, joka lisää nukkumismukavuutta ja sängyn hengittävyyttä. Myös itse alarunkojen ja välipatjan päälliset on verhoiltu samalla sisustuskankaalla ja sijauspatjan päällinen on irrotettava sekä kemiallisesti pestävä.

 • Takuu: 2 vuotta
 • Pehmusteiden takuu: 2 vuotta
 • Jousien takuu: 10 vuotta
 • Ompeleiden takuu: 2 vuotta
 • Verhoilu:

  Hengittävän sijauspatjan päällinen on verhoiltu keskeltä stretch-joustokankaalla ja reunat on vahvistettu paksummalla Harold 9 –sisustuskankaalla. Myös itse alarunkojen ja välipatjan päälliset on verhoiltu samalla mustalla sisustuskankaalla. Irrotettava petauspatjan päällinen on kemiallisesti pestävä.

  • 5-vyöhykejaettu pussijousi
  • Petauspatja: sileä vaahtomuovi (6 cm)
  • Harold-sisustuskangas. Väri: musta.
 • Tuotenumero: muokattava