Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Elise tuoli

Elise tuoli

Klassikkoaineista!

Tukeva ja kestävä Elise-ruokatuoli on ruokapöydän klassikkotuoli. Valkoiseksi maalattu tuoli on ajaton, korkea selkänoja tekee siitä tukevan sekä hyvän istua ja pystylinjat sekä sirot jalat luovat kevyen ilmeen. Lisäksi tuoli toimii hyvin myös vaikka yksittäistuolina eteisessä.

Istuinverhoilun voit valita laajasta kangasvalikoimasta oman mieltymyksen mukaan, ja tuolia on saatavana myös nahkaverhoilulla. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Pohjanmaan Kaluste tunnetaan tuotteidensa korkeasta laadusta ja tuotteet valmistetaan aina kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Valmistuksessa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepänperinteitä sekä uutta teknologiaa. Ruokatuoleissa materiaalina käytetään massiivikoivua tai tammea. Koivu on suomalaisille tuttu, se on kova sekä kestävä materiaali ja tammi puolestaan vielä kovempaa kuin koivu, joten massiivipuinen huonekalu on pitkäikäinen valinta. Maalatun tuolin istuinosa on valmistettu maalatusta MDF-levystä ja petsatun koivusta, lisäksi se on hyvin pehmustettu, joten siinä on mukava istua pidempääkin. Euroopassa tehdyn tuolin valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat suurelta osin kierrätettävissä uusiokäyttöön.

Elise-ruokatuoli on räätälöitävissä omaan sisustustyyliin sopivaksi. Voit valita istuinosan verhoilumateriaalin sadoista kangas- tai nahkavaihtoehtoehdoista. Lisäksi voit valita tuolin massiivikoivuisten jalkojen sekä rungon puuvärin joko petsattuna tai maalattuna. Lisätietoja räätälöintimahdollisuuksista löydät Aineistot-kohdan tuotekortista.

  • Leveys: 42 cm
  • Korkeus: 103 cm
  • Pituus: 51 cm
  • Istuinkorkeus: 46 cm
  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: 146148