Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Ergo säätöpöytä

Ergo säätöpöytä

Mielekkyyttä työskentelyyn ja työergonomiaan edullisesti! Työskentely säätöpöydän ääressä vähentää vaivoja ja kirkastaa ajatuksia!

Ergo säätöpöytä on hintatietoisen kuluttajan valinta. Etelä-Pohjanmaalla valmistettava Ergo on on suosittu ja laadukas helposti säädettävä työpöytä järkihintaan.

Sisustit sitten kotikonttoria tai isoa toimistoa, portaattomasti säädettävä korkeus edistää työnteon mukavuutta ja vaihtuva asento vähentää istumisen aiheuttamia vaivoja, kuten niska- ja hartiakipuja. Lisäksi työskentelyasennon vaihtaminen lisää verenkiertoa ja kirkastaa ajatuksia.

Säätöpöytä on stailattavissa toivomasi värin mukaan, valittavissa olevat kannen värit ovat musta, tammi ja valkoinen, jalkavaihtoehdot ovat harmaat tai valkoiset.

Kotimainen Ergo säätöpöytä on suunniteltu ja valmistettu Etelä-Pohjanmaalla Rintaluoman tehtaalla suomalaisella työvoimalla.

Sähköisesti nappia painamalla toimiva sähköpöytä tuo monipuolisuutta työskentelyn erilaisiin asentoihin. Lisäämällä työpöydän ääressä seisomista vähennät istumisen keholle aiheuttamaa rasitusta ja lisäät verenkiertoa. Portaattomalla hissimekanismilla voit säätää työpöydän korkeuden haluamallesi tasolle helposti ja nopeasti.

Sähköpöytä helpottaa myös työtuolin valinnassa. Nyt voit valita sinulle mieleisen työtuolin vapaasti huolehtimatta tuolin sopivuutta pöydän korkeuteen.

Työpöytä toimitetaan osina, mutta on helppo ja nopea kasata paikalleen.

Äärimitat kannen alapuolelle: 68-113cm ja kannen yläpuolelle: 70-115cm

  • Tuotenumero: muokattava-ergo-saatopoyta