Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Hovi vintage-ruokaryhmä (1+2) (valkoinen/tammi)

Hovi vintage-ruokaryhmä (1+2) (valkoinen/tammi)

Perinteistä ja ajatonta!

Hovi-tuoteperheen sirolinjaiset ruokailutilankalusteet sopivat maalaisromanttisen tyylin ystävälle. Hovi Vintage-ruokaryhmän muotoilussa viehättää erityisesti koristeellinen selkänoja ja kauniit väriyhdistelmät. Kahden hengen ruokaryhmän rungot ja jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivikoivua ja istuinkansi on tammea.

Hovi-kalusteet ovat erittäin helppohoitoisia, eikä ne vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi pöytä ja tuolit kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Pöytä toimitetaan osissa, mutta pöytä on helppo kasata selkeiden kuvallisten kasausohjeiden avulla. Tuolit toimitetaan istuinkansi irrotettuna. Ruokaryhmä on valmistettu Virossa.

Hovi-sarja on laaja ja monipuolinen. Voit sisustaa Hovi-huonekaluilla niin ruokailutilan, olohuoneen, makuuhuoneen kuin työhuoneen sekä vierashuoneen. Ajattomat huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia. Tuotteissa yhdistyy myös perinteinen puusepäntaito sekä nykytekniikan tuoma laadukkuus. Koska huonekalujen massivipuiset osat valmistetaan luonnonmateriaaleista, kuuluvat värisävy- ja kuviovaihtelut materiaalien ominaisuuksiin. Puumateriaalien värit muuttuvat hieman ajan kuluessa ympäröivän valon vaikutuksesta.

  • Leveys: 85 cm
  • Korkeus: 75 cm
  • Syvyys: 70 cm
  • Tuotenumero: MYY04912

Voisit kiinnostua myös näistä

Saman sarjan tuotteet