Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Hovi Vintage ruokatuoli lankku istuin

Hovi Lankku vintage-ruokatuoli

Perinteistä ja ajatonta!

Hovi-tuoteperheen sirolinjaiset ruokailutilan kalusteet sopivat maalaisromanttisen tyylin ystävälle. Hovi Vintage-tuolin muotoilussa viehättää erityisesti koristeellinen selkänoja. Ruokatuolin runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivikoivua, joka korostaa hienosti eri värisiä istuinvaihtoehtoja. Ruokatuoli on saatavana koivusta valmistetulla harmaalla, valkoisella tai verhoillulla istuimella. Lisäksi vaihtoehtona on ruokatuoli luonnollisen puun värisellä tammikannella.

Hovi-sarja on laaja ja monipuolinen. Voit sisustaa Hovi-huonekaluilla niin ruokailutilan, olohuoneen, makuuhuoneen kuin työhuoneen sekä vierashuoneen. Ajattomat huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia. Tuotteissa yhdistyy myös perinteinen puusepäntaito sekä nykytekniikan tuoma laadukkuus. Koska huonekalujen massivipuiset osat valmistetaan luonnonmateriaaleista, kuuluvat värisävy- ja kuviovaihtelut materiaalien ominaisuuksiin. Puumateriaalien värit muuttuvat hieman ajan kuluessa ympäröivän valon vaikutuksesta.

Tuote toimitetaan istuinkansi irrotettuna, mutta kansi on helppo kiinnittää kuvallisten kasausohjeiden avulla. Tuolin selkänojan pystylinjat tuovat tuolille kevyen ilmeen. Sisustaaksesi ruokailutilastasi mahdollisimman näyttävän, yhdistä saman sarjan pyöreä lankkupöytä tai suorakaiteen muotoinen lankkupöytä tuolin kanssa. Tuote on valmistettu Virossa.

  • Leveys: 55 cm
  • Korkeus: 99 cm
  • Syvyys: 52 cm
  • Tuotenumero: MYY04993
  • 1