Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Teemat Älykoti

MIKÄ ON ÄLYKOTI? 

Smart Home eli älykoti tarkoittaa kotia, jossa on hyödynnetty uusinta teknologiaa järjestelmien ja laitteiden muodossa. Älylaitteet tekevät arjesta helpompaa ja hoitavat asioita puolestasi. Valikoimastamme löydät mm. suurta suosiota nauttivan Deltacon laadukkaita tuotteita.

Älykotilaitteet toimivat tavallisesti verkkoyhteyden välityksellä. Suurin osa älylaitteista hyödyntää langattomia teknologioita, kuten Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksiä. Älyteknologia on mahdollistanut mm. robotti-imurien ja automaattisesti toimivan valaistuksen käytön. Älykotiratkaisut ovatkin usein sellaisia, jotka sujuvoittavat arkea ja tekevät elämästä piirun verran helpompaa. Laitteiden käyttö on nykyisin todella yksinkertaista ja vaivatonta. 

ÄLYKOTI EDULLISESTI MASKUSTA 

Maskun edulliset hinnat mahdollistavat älykodin toteuttamisen pienemmälläkin budjetilla. Älykotijärjestelmät ovat tulleet jäädäkseen ja nykyisin älylaitteet eivät enää ole ylellisiä harvinaisuuksia, vaan joka kotiin sopivia uudistuksia. Kodin automatisointi ja Smart Home -järjestelmät parantavat parhaimmillaan myös energiatehokkuutta. 

Älykoti on vahvasti tätä päivää ja älylaitteiden kehitys onkin viime vuosina ollut valtavaa. Markkinoille saapuu jatkuvasti uusia keksintöjä kotien erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi kodin turvallisuus ja energiatehokkuus ovat asioita, joita älykotilaitteet pyrkivät parantamaan. Tutustu jo tänään Maskun valikoimaan ja löydä oikeat ratkaisut älykodin luomiseen.

VERKKOKAUPPAAN SAAPUU UUTUUKSIA SÄÄNNÖLLISESTI 

Maskun verkkokaupasta hankit hyödylliset älylaitteet nopeasti ja vaivattomasti! Verkkokauppaamme saapuu myös uutuuksia säännöllisesti, joten muista tulla tutkailemaan valikoimaamme aika ajoin. Päivitämme tarjontaamme myös asiakaspalautteiden perusteella, joten kerrohan, mikäli valikoimastamme uupuu vielä jotakin tarpeellista! 

Olisiko nyt oikea aika uppoutua älykodin tunnelmaan? Löydä parhaimmat älykotituotteet Maskusta ja tee elämästä helpompaa!

Älykotituotteet

Älykoti on järkevän ihmisen valinta! Onko sinun kodissasi jo hyödynnetty uusinta teknologiaa? Maskun valikoiman avulla luot ympärillesi varsinaisen älykodin! Huikeat tuotteemme mahdollistavat kotisi päivittämisen edullisesti. Älykoti kätkee sisälleen uusimmat laitteet ja järjestelmät, jotka helpottavat jokapäiväistä arkea. Tuotevalikoimastamme löydät mm. Deltacon polttimoita, johtoja sekä kameroita.

Esimerkiksi älyvalaistus on mainio tapa automatisoida arkea kodissa. Älyvalot ovat ulkoisesti tavallisten valaisimien näköisiä, mutta erottuvat perinteisistä lampuista ominaisuuksillaan. Maskun älyvaloilla tuot nykyaikaista tunnelmaa omaankin sisustukseesi.

Älykotijärjestelmät ovat alun perin syntyneet halusta tehdä arjesta entistäkin soljuvampaa. Älykoti mahdollistaa kodin laitteiden hallinnan kätevästi ja vaivattomasti. Voit säätää valaistusta tai valvoa ympäristöä älykkään laitteiston avustuksella. Parhaimmassa tapauksessa älykoti optimoi myös sähkönkulutusta. Tutustu uudistuneeseen valikoimaamme ja tee omastakin kodistasi poikkeuksellisen älykäs!

 

Älykoti