Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Cyber Week Copenhagen & Avellino ruokaryhmä (1+6)

Copenhagen & Avellino ruokaryhmä (1+6)

Muhkeaa rouheutta!

Ripaus rustiikkisuutta!

Vaikuttava Copenhagen-ruokapöytä on kodikas ja lämmin ruokailutilan katseenvangitsija. Kannen massiivipuun uniikit yksityiskohdat ja puun luonnolliset virheet, tekevät pöydästä eläväisen ja persoonallisen näköisen. Kansi on pintakäsitelty lisäksi öljyllä, jotta se säilyttää luonnollisen ulkonäön sekä tunnun.

Muhkeasti muotoiltu Avellino-ruokatuoli tuo tyylikkään graafisen ja modernin ilmeen ruokailutilaan. Ruokatuolin tyylikkyys syntyykin ajattomasta ulkonäöstä, upeasta hiilenharmaasta huonekalukankaasta sekä kaunismuotoisista ja siroista massiivipyökkijaloista. Tuolin napakat pehmusteet takaavat nautinnollisen istuinmukavuuden ja kangas tuntuu myös mukavalta istua. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Pienet yksityiskohdat ja massiivitammen uniikit ominaisuudet tuovat ripauksen rustiikkisuutta tähän upeaan Copenhagen-ruokapöytään, joten kahta samanlaista pöytää ei ole olemassa. Kuuden hengen Copenhagen-ruokapöydän kansilevyn paksuus on 3,8 cm ja pöydässä on mustat pulverimaalatut teräslenkkijalat. Normaalia suurempi (100 cm) kannen leveys mahdollistaa lisäksi tilan runsaalle kattaukselle niin arkeen kuin juhlaan.

Avellino-ruokatuolin runko sekä jalat on valmistettu kestävästä pyökkipuusta, pehmusteena on käytetty vaahtomuovia ja verhoiluna on jämäkkä polyesterikangas. Tuoli on helppo kasata käyttövalmiiksi, vain jalat pyöritetään paikoilleen.

  • Leveys: 200 cm
  • Syvyys: 100 cm
  • 1
  • Takuu: 1 vuotta
  • Tuotenumero: MYY03565