Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Cyber Week 1000 Latex petauspatja

1000 Latex petauspatja

Lisää pintapehmeyttä ja nukkumismukavuutta!

Onko sinulla Continental 1000 –jenkkisänky johon tarvitset uuden petauspatjan? Vai tarvitsetko johonkin toiseen malliin premium-luokan sijauspatjan?

Belluksen heftattu, 1000-sarjan petauspatja on hyvä valinta niin pehmeyttä, myötäilevyyttä kuin sängyn helppohoitoisuutta arvostaville sekä nukkumismukavuutta kaipaaville. Erittäin hyvin mukautuva patja on valmistettu kestävästä luonnonkumista, lisäksi siitä on saatavana seitsemän eri kokovaihtoehtoa ja kahta eri pituutta.

Ohessa alkaen-hinta petauspatjalle. Alasvetovalikosta voit valita haluamasi koon. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Petauspatja on olennainen osa sänkykokonaisuutta. Se lisää sängyn pintapehmeyttä, nukkumismukavuutta sekä hengittävyyttä, lisäksi sijauspatja viimeistelee sängyn tyylin helpottaen myös vuoteen sijaamista ja pitäen varsinaisen patjan puhtaampana lisäten samalla sen käyttöikää. Belluksen patja-sarjoista on saatavilla lukuisia eri sijauspatjavaihtoehtoja, joista löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Heftatussa, 1000-sarjan petauspatjassa on hengittävä puuvillatäyte ja sen kokonaispaksuus on 6 cm. Ytimenä on hyvin myötäilevä ja kestävä luonnonkumi. Hengittävä sijauspatja on verhoiltu keskeltä molemmin puolin stretch-joustokankaalla ja sen reunat on vahvistettu paksummalla sisustuskankaalla. Voit valita patjan sisustuskankaan yli 200 verhoiluvaihtoehdoista. Kokovaihtoehtoja on seitsemän: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 105 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm ja 180 x 200 cm. Lisäksi petauspatjaa on saatavana erikoispitkänä (210 cm). Petauspatja toimitetaan tyhjiöpakatussa rullassa ja pakkauksen avaamisen jälkeen tuote palautuu täyteen mittaansa muutaman vuorokauden kuluessa.

  • Takuu: Yleinen takuu on 2 vuotta, kuten myös pehmusteilla ja ompeleilla. vuotta
  • Verhoilu:

    Sijauspatjassa on hengittävä puuvillatäyte ja ytimenä on hyvin myötäilevä ja kestävä luonnonkumi.

    Sijauspatjan on kokonaispaksuus päällisen kanssa on 6 cm. Patjan on verhoiltu keskeltä stretch-joustokankaalla ja sen reunat on vahvistettu paksummalla sisustuskankaalla.

  • Materiaalit:

    Sijauspatjassa on hengittävä puuvillatäyte ja ytimenä on hyvin myötäilevä ja kestävä luonnonkumi. Sijauspatjan on kokonaispaksuus päällisen kanssa on 6 cm. Patjan on verhoiltu keskeltä stretch-joustokankaalla ja sen reunat on vahvistettu paksummalla sisustuskankaalla.

  • Tuotenumero: muokattava