Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Cyber Week Bellus Viscoflex petauspatja

Bellus Viscoflex petauspatja

Lisää pintapehmeyttä ja nukkumismukavuutta!

Sijauspatja on erinomainen investointi, kun haluat nukkumismukavuutta sekä helppohoitoisen ratkaisun sänkyysi. Belluksen Viscoflex-petauspatja on hyvä valinta niin pehmeyttä, myötäilevyyttä kuin sängyn helppohoitoisuutta arvostaville. Kehon lämmön ja painon vaikutuksesta vartalon alle mukautuvassa patjassa on viscoelastinen täyte, lisäksi siitä on saatavana seitsemän eri kokovaihtoehtoa ja kahta eri pituutta.

Ohessa alkaen-hinta petauspatjalle. Alasvetovalikosta voit valita haluamasi koon. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Petauspatja on olennainen osa sänkykokonaisuutta. Se lisää sängyn pintapehmeyttä, nukkumismukavuutta sekä hengittävyyttä, lisäksi sijauspatja viimeistelee sängyn tyylin helpottaen myös vuoteen sijaamista ja pitäen varsinaisen patjan puhtaampana lisäten samalla sen käyttöikää. Belluksen patja-sarjoista on saatavilla lukuisia eri sijauspatjavaihtoehtoja, joista löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Kehon lämpöön reagoivassa ja sen muotoon mukautuvassa petauspatjassa on hengittävä viscoelastinen täyte ja sen kokonaispaksuus on 6 cm. Pehmeyttä tuova sijauspatja on verhoiltu molemmin puolin stretch-joustokankaalla ja päällinen on irrotettavissa sekä vesipestävissä. Kokovaihtoehtoja on seitsemän: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 105 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm ja 180 x 200 cm. Lisäksi petauspatjaa on saatavana erikoispitkänä (210 cm). Petauspatja toimitetaan tyhjiöpakatussa rullassa ja pakkauksen avaamisen jälkeen tuote palautuu täyteen mittaansa muutaman vuorokauden kuluessa.

  • Takuu: Yleinen takuu on 2 vuotta, kuten myös pehmusteilla ja ompeleilla. vuotta
  • Verhoilu:

    Viscoelastisen sijauspatjan päällinen on verhoiltu stretch-joustokankaalla ja päällinen on irrotettavissa sekä vesipestävissä.

  • Materiaalit:

    Sijauspatjassa on lämpöön reagoiva ja kehon muotoon mukautuva viscoelastinen täyte.

    Sijauspatjan on kokonaispaksuus päällisen kanssa on 6 cm. Patjan on verhoiltu stretch-joustokankaalla.

  • Tuotenumero: muokattava