Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Cyber Week Luoto runkopatja

Luoto runkopatja

Runkopatja on yleisin vuodetyyppi, joka sopii niin nuortenhuoneeseen kuin aikuisille tai vaikka vierasvuoteeksi. Luoto-runkosänky koostuu jousitetusta runkopatjasta, johon ruuvataan jalat kiinni.

  • Koot 80 cm, 120 cm ja 160 cm (saatavana myös päädyllä)
  • Harold 9-sisustuskangas ja pähkinän väriset puujalat
  • Sisältää profiloidun vaahtomuovisijauspatjan

Belluksen tehtaalla valmistetussa Luoto-runkopatjassa on käsityönä tehty, korkealaatuinen massiivipuusta valmistettu runko. Myös erittäin korkealaatuiset pussijouset tehdas valmistaa itse. Yksittäin pakatut ja karkaistut sekä esijännitetyt pussijouset takaavat maksimaalisen mukavuuden ja parhaan ergonomian nukkujalle. Patjan jämäkän ja hyvin muotoutuvan 5-vyöhykejaetun pussijousiston jokainen jousi on pakattu omaan kangaspussiinsa, jolloin jouset joustavat ja muotoutuvat kehon mukaisesti. Näin patja tukee vartaloa juuri oikeista kohdista, myötäillen hartioiden ja lantion kohdalta sekä kannatellen keskivartaloa. Kovuudeltaan vyöhykejousisto on hard.

Petauspatja antaa sängylle pintapehmeyttä ja pitää varsinaisen runkopatjan myös puhtaampana sekä helpottaa vuoteen sijaamista. Viisi senttiä korkean sijauspatjan materiaalina on profiloitu vaahtomuovi (tiheys HR 25kg/m3), joka lisää nukkumismukavuutta ja sängyn hengittävyyttä. Lisähintaan on myymälöistä saatavana myös Senso, heftattu petauspatja, jossa on hengittävä vanutäyte. Hengittävän sijauspatjan päällinen on verhoiltu stretch-joustokankaalla.

  • Tuotenumero: muokattava