Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Cyber Week Indiq ruokapöytä (90x175 cm) ruskea

Indiq ruokapöytä ruskea

Kuin pieni pala Aasiaa!

Upea, massiivinen Indiq-ruokapöytä on tehty akaasiapuusta, joka on tiheäsyinen ja hyvin painava sekä kestävä kovapuu. Jokainen ruokapöytä on yksilöllisesti käsityönä valmistettu ja elävän puun ominaisuuksia korostaen, joten kahta samanlaista pöytää ei ole. Pöydän ulkoasu on viimeistelty lisäksi tyylikkäillä takorautaisilla koristeluilla. Suorakaiteen muotoisella kuuden hengen ruokapöydällä saatkin ruokailutilaan näyttävyyttä ja käsityönä tehtyä kauneutta. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Thomart Oy vähittäiskauppaa palveleva tukkuliike, joka on tehnyt vastuullista maahantuontia jo vuodesta 1978. Toiminnassaan he kantavat vastuuta huonekalujen eettisestä ja ekologisesta kestävyydestä, ja lisäksi kalusteiden materiaaleissa suositaan esimerkiksi kierrätettyjä materiaaleja. Huonekalut valmistetaan pääosin käsityönä ja siksi niissä saattaa esiintyä pieniä eroavaisuuksia. Kaikki Acazia-kalusteissa käytetty puu tuotetaan Intian valtion valvomilla viljelmillä, eikä puun käyttö huonekaluissa siten vaaranna sademetsiä tai luonnon ekologista tasapainoa.

Akaasia on trooppisten ja subtrooppisten alueiden ikivanha tradiotinaalinen käyttöpuu, joka kestää kovaa kulutusta. Käsintehdyn Acazia-ruokapöydän ominaisuuksiin kuuluu pintojen epätasaisuudet, ja tuotteissa voi olla pieniä mittaeroja sekä pintavirheitä kuten koloja ja pieniä halkeamia. Lisäksi Acazia-tuotteiden pintakäsittely on monitasoinen yhdistelmä petsiä, vahaa sekä lakkaa. Täysin käsityönä tehty pintakäsittely tehdään elävän puun ominaisuuksia korostaen, ja näin pinnasta saadaan myös yksilöllinen. Kuumat astiat voivat kuitenkin vaurioittaa pöydän pintaa, joten kansi kannattaa suojata aina tabletilla tai liinalla. Ruokapöytää on saatavana 90 x 175 cm sekä 80 x 135 cm kokoisena, ja värivaihtoehtoina on ruskea pöytä tai valkoinen, antiikin harmaalla kannella.

  • Leveys: 90 cm
  • Korkeus: 76 cm
  • Pituus: 175 cm
  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: 26400452