Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Jouluksi kotiin

Jouluksi kotiin

Koti kuntoon jouluksi!

Vielä ehdit päivittämään kotisi juhlakuntoon joulun rientoja varten! Tämän tuoteryhmän ihastuttavat huonekalut saat varmuudella ennen joulua kotiisi joko kotiinkuljetuksella tai noutamalla ne liikkeestä. Mikäli mielessäsi on pyörinyt jokin uusi huonekaluhankinta, nyt sinulla on loistava mahdollisuus ostaa se itsellesi joululahjaksi huippuhintaan!

Uudenkarhea ja sopivan kokoinen ruokaryhmä tekee joulutarjoiluistasi vieläkin houkuttelevamman näköisiä. Muhkean mukavalla sohvalla taas töllötät Joulupukin kuumaa linjaa lokoisammin. Nojatuolissa tai mekanismituolissa luet joululahjaksi saatuja kirjoja ryhdikkäämmässä asennossa. Myös säilytyskalusteilla, kuten lipastolla,kirjahyllyllä tai vitriinillä saat kotisi ilmettä siistimmäksi kertaheitolla. Vai piristäisikö uusi matto, valaisin tai peili sisustustasi parhaiten?

Anna itsellesi lahjaksi paremmat unet tänä vuonna! Uusi sänky tekee joulun pyhien hitaista aamuista luksusta ja ergonominen sänky parantaa arkeasi vielä monen monituista vuotta eteenpäin! Pehmoinen peitto tai tukeva tyyny ovat myös loistavia lahjaideoita pukinkonttiin joko itselle tai läheiselle.

Tilaa nyt joululahjat ja joulukodin sisustuselementit Maskusta ennen kuin Pukin reki starttaa Korvatunturilta! 

Jouluksi kotiin

Jouluksi kotiin